Stage bij Stolze

Je stage vormt een belangrijk onderdeel van je opleiding. De vaardigheden en kennis die je tijdens je studie opdoet, kun je tijdens een stage in de praktijk brengen en je krijgt een beeld van hoe het er aan toe gaat op de werkvloer. 

Nick__van__Nierop-new.png

ERKEND LEERBEDRIJF

Stolze is een erkend leerbedrijf en al veel studenten hebben hun stage succesvol bij Stolze afgerond. Een aantal studenten hebben daarna zelfs een baan bij Stolze gekregen na afronding van hun studie. Wij bieden onder andere allround stages waarbij je kan meelopen op verschillende afdelingen. Als jij al precies weet wat je wilt, bieden we ook meer gerichte stages aan. Bijvoorbeeld op het gebied van water- of elektrotechniek, waarbij je onder begeleiding van een hoofdmonteur diverse werkzaamheden gaat uitvoeren in de buitendienst.

Stage in de buitendienst

 

ANGELE VAN OS

Dat techniek niet alleen voor mannen is, bewijst Angèle van Os. Deze student Werktuigbouwkunde aan het ROC Mondriaan heeft bij ons een elektrotechnische stage gedaan.  

Angèle over haar stage bij Stolze: "Ik heb 10 mooie weken bij Stolze stage mogen lopen, maar helaas zit het er al weer op. Ik heb in deze periode met Mark, hoofdmonteur elektra, mee gewerkt in de buitendienst. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Stolze en ik heb veel geleerd. Gelukkig mag ik in mijn schoolvakanties bij Stolze blijven werken."

 

KEREM KONTAS

Ook Kerem Kontas heeft stage bij ons gelopen in de buitendienst. Kerem is student Elektro- en energietechniek aan het Techniek college in Rotterdam. Tijdens zijn stage heeft hij met monteurs meegelopen op een nieuwbouwproject van Ter Laak Orchids.

Naast de buitendienst heeft hij ook bij de paneelbouw en unitbouw meegewerkt. Van tevoren had Kerem niet echt een goed beeld bij het werken in de tuinbouwtechniek, maar inmiddels heeft hij hier veel over geleerd en heeft hij het erg naar zijn zin gehad.

Stage op kantoor

 

LARS HEIJS

Lars Heijs heeft Mechatronica gestudeerd en heeft zelfs twee keer stage gelopen bij Stolze. Eerst in de buitendienst en daarna op de afdeling werkvoorbereiding. Nadat hij zijn studie heeft afgerond is hij in vaste dienst gekomen bij Stolze als Calculator.

Lars: "Nadat ik mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen, heb ik het aanbod gehad om te blijven werken bij Stolze. Deze keuze was na twee leuke en leerzame stage periodes makkelijk gemaakt. De combinatie tussen werken en tegelijkertijd veel leren is bij Stolze zeer goed. Hierdoor is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, wat ik een mooie combinatie vind. Al met al een zeer geslaagde stageperiode waardoor ik nu dit werk bij Stolze kan doen."

 

STEF VAN DAM

Stef van Dam, student Technische bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool in Delft, was juist op zoek naar een onderzoeksstage. Doordat zijn vader een potplantenkwekerij in Den Hoorn heeft, heeft Stef zich altijd al geïnteresseerd in de tuinbouw. Daarom zocht hij voor zijn stage een technisch bedrijf in deze branche en kwam bij Stolze terecht.

Hij heeft een onderzoek gedaan naar preventief onderhoud voor onze watertechnische installaties. Wat hij zo leuk vond aan deze onderzoeksstage is dat hij bij klanten van Stolze langs mocht gaan om hun wensen hierover te verzamelen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.