Stage bij Stolze

Je stage vormt een belangrijk onderdeel van je opleiding. De vaardigheden en kennis die je tijdens je studie opdoet, kun je tijdens een stage in de praktijk brengen en je krijgt een beeld van hoe het er aan toe gaat op de werkvloer. 

Filteren

Jouw uitdaging staat hier tussen!

Aantal resultaten: 4
Sorteer op
 

Meewerkstage engineering: 3D tekenen

Zoek jij een uitdagende stageplek voor jouw opleiding en wil je meer leren over het 3D tekenen van onze waterunits?

Maasdijk | Uren in overleg | MBO 4 Technicus Engineering of Bouwkunde
 

Onderzoek: hoe kan Stolze de huidige skids gereedmaken voor industrie 4.0?

Wil jij aan de slag met een specifieke opdracht ten behoeve van onze installaties?

Maasdijk | Uren in overleg | HBO elektrotechniek
 

Onderzoek: het formuleren van technische handleidingen voor onze waterunits

Een uitdagend onderzoek waarin je alle vrijheid krijgt om zaken naar eigen inzicht op te lossen en in te richten

Maasdijk | Uren in overleg | HBO (technische) bedrijfskunde of communicatie
 

Meewerkstage elektromonteur

Ben jij opzoek naar een stagebedrijf waarbij je aan de slag kunt gaan als monteur in de tuinbouwsector?

Maasdijk | Uren in overleg | MBO 3 of 4
 

Volg een BBL-traject

Leren in de praktijk is voor jou weggelegd. Wij bieden een bij jouw opleiding passend BBL-traject aan. Of je nu elektromonteur of engineer wilt worden, bij Stolze kan het:

  • Je volgt een technische MBO niveau 3 of 4 opleiding.
  • Je werkt 4 dagen en gaat 1 dag naar school, maar krijgt de gehele week betaald.
  • Je begrijpt de logica van techniek of vindt dit interessant, je werkt graag met je handen en leert door te doen.
  • Je gaat als leerling  aan de slag en loopt mee met een ervaren collega. Deze zal je ondersteunen. Naarmate je meer kennis opdoet ga je ook zelfstandiger werken.
  • Je kunt blijven werken zodra je opleiding is afgerond.

Wil je na je opleiding nog doorgroeien binnen Stolze? Dan is dat zeker mogelijk, we maken dan samen met jou een passend ontwikkeltraject.

Erkend leerbedrijf

Stolze is een erkend leerbedrijf en al veel studenten hebben hun stage succesvol bij Stolze afgerond. Dit jaar zijn er meer dan vijf studenten na afronding van hun opleiding bij Stolze in dienst gekomen. 

Op zoek naar een uitdagende stage waarin je veel kunt leren van tuinbouwtechniek? Wij bieden gerichte stageplaatsen aan, passend bij jouw opleiding. Voor BBL, BOL en HBO studenten bieden wij passende stages en afstudeeropdrachten aan welke wij graag met jou bespreken. Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Dan bieden wij ook de mogelijkheid tot een allround stage waarbij je op verschillende afdelingen meeloopt.

Stage ervaringen

 

Jesse Pakvis

Jesse Pakvis studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens zijn stage heeft Jesse de opdracht gekregen om een nieuw product, waarmee de kwaliteit van het druppelsysteem van kwekers getest kan worden, in de markt te zetten. Jesse heeft hierbij onderzocht wat de waarde kan zijn voor kwekers om de druppelaars te laten testen. Uiteindelijk is het project in uitvoering gebracht en zijn er meerdere kwekers zeer blij geweest met het afnemen van een test, dat hen nieuwe inzichten heeft gegeven. 

Jesse was op zoek naar een uitdagende stage in de tuinbouwsector en kwam in zijn zoektocht al snel uit bij Stolze. Jesse: “Ik hoorde binnen de kringen om mij heen wat voor bedrijf Stolze was en ik was gelijk verkocht! Stolze is een gaaf bedrijf met interessante projecten en leuke, enthousiaste medewerkers. Vanaf het begin van mijn stage ben ik gelijk in het diepe gegooid, maar begeleiding was nooit ver weg. Ik kon volledig mijn eigen invulling geven aan opdrachten, maar voor feedback of tips kon ik bij iedereen terecht. De manier waarop iedereen binnen Stolze omgaat met elkaar spreekt mij zeer aan!”  

Na zijn stage is Jesse werkzaam gebleven bij Stolze als oproepkracht voor de verkoopafdeling. Na zijn eerste succesvolle stage heeft hij ervoor gekozen om ook zijn afstudeerstage bij Stolze uit te voeren. In februari is hij gestart met zijn afstudeerstage waarbij hij een onderzoek doet op het gebied van klanttevredenheid.

 

 

Timo Vijverberg

Timo Vijverberg is student Mechatronica en heeft al twee keer stage gelopen bij Stolze. Zijn eerste stage van 10 weken was in de buitendienst, waarbij hij met monteurs heeft meegelopen op een nieuwbouwproject. Timo: “Het leuke aan een nieuwbouwproject is dat je alles meemaakt en ziet van begin tot eind. Zo maak je met je collega’s in een lege kas een mooie technische installatie.”

Zijn stage was zo goed bevallen dat hij ervoor koos om zijn tweede stage van 20 weken weer bij Stolze te doen. Deze keer in de werkvoorbereiding. Timo: “Op de werkvoorbereiding bereid je nieuwbouwprojecten voor. Voor zo’n project maak je tekeningen, spanningsverlies berekeningen, je bestelt alle materialen en je zorgt ervoor dat alle materialen op het project komen. Daarbij heb ik mijn kennis en ervaring van de eerste stage goed kunnen gebruiken. Zo wist ik al wat je allemaal nodig had om bepaalde dingen te kunnen installeren.”

Na het afronden van zijn stage is Timo werkzaam gebleven bij Stolze als oproepkracht in de werkvoorbereiding. Timo: “Ik heb al aan veel grote en mooie projecten mee mogen werken. Stolze is een bedrijf waar je veel kan leren en waar je veel kansen krijgt. Het is niet alleen een heel leerzaam bedrijf, maar ook een heel gezellig bedrijf met leuke uitjes!"

Ook stage lopen bij Stolze?

Zoek jij een stage in de technische sector? Laat hier onder weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.