Wij zijn Stolze

Meer dan alleen werk!

Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat we plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. 

Sfeer en teamgevoel

Successen worden niet door één iemand behaald. Elke collega heeft daarin een bijdrage. Wij delen en vieren deze successen dan ook met alle collega's via open dagen en bouwborrels.

Stolze sportief en gezondheid

Als wij kunnen bijdragen aan jouw gezondheid doen wij dat natuurlijk graag. Daarom staat er elke week vers fruit klaar en organiseren wij sportieve activiteiten.

Stolze is meer dan alleen werk!

Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat we plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. De personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige uitjes en elke vrijdag sluiten we de week af met een borrel.

Tijdens de kerstborrel en de jaarlijkse BBQ is het niet nodig om een oppas te regelen, want het hele gezin mag mee. Voor jullie een ijskoud biertje of wijntje terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen.

 
 
 

Sfeer en teamgevoel

Wij staan niet alleen klaar voor de klant, maar ook voor jou! Elk jaar blikken we terug op de prestaties van het afgelopen jaar en bespreken we de toekomstplannen. Niet alleen bedrijfsbreed maar ook voor jou persoonlijk. Wat zijn jouw ambities en hoe kunnen wij jou daarin ondersteunen.

Successen worden niet door één iemand behaald. Elke collega heeft daarin een bijdrage. Wij delen en vieren deze successen dan ook met alle collega's via open dagen en bouwborrels. Op deze manier kunnen de mensen die op kantoor of in één van de werkplaatsen aan het project hebben gewerkt ook het resultaat van hun werk terugzien.

De kernwaarden waar wij binnen Stolze allemaal naar streven en elkaar op aanvullen zijn: verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid, professionaliteit en dienstverlenend. 

Stolze sportief en gezondheid

Als wij kunnen bijdragen aan jouw gezondheid doen wij dat natuurlijk graag. Daarom staat er elke week vers fruit klaar in de kantine en hebben we het Stolze Sportief programma met elke maand een leuke en sportieve activiteit zoals surfen, volleybal, bootcamp of tennis. Daarnaast kun je je ook via Stolze inschrijven voor sportieve evenementen zoals de Westlandse Ride en de Ride for the Roses.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.