Onderzoek: het formuleren van technische handleidingen voor onze waterunits

 

Zoek jij een onderzoekstage en volg je de HBO-opleiding technische bedrijfskunde, bedrijfskunde of communicatie?

Op onze afdeling engineering hebben wij een uitdagende HBO-stage beschikbaar. Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het maken en realiseren van een modulair format waarmee er relatief eenvoudig handleidingen kunnen worden gemaakt voor onze waterunits en schakelpanelen. Deze informatie haal je bij diverse afdelingen en collega’s. Je krijgt in deze opdracht de volledige vrijheid om dit naar eigen inzichten te realiseren. Omdat elke unit zijn eigen identiteit kent, werk je toe naar een standaard format waarbij gegevens ingevoegd of weggehaald kunnen worden.

Probleem: om te voldoen aan de eisen van de certificering van onze producten, moeten deze producten zijn voorzien van een gebruikershandleiding. We merken dat dit proces binnen Stolze vernieuwing en een verbeterslag nodig heeft en jij helpt ons daarbij.
Onderzoek: je doet onderzoek naar de beste inrichting van het format met de Stolze identiteit en met jouw input is Stolze klaar voor de toekomst, naast dat je dit onderzoekt werk je dit ook direct uit.
Uitwerking: Je haalt de informatie van de afdelingen en onderzoekt de mogelijkheden vanuit de programma’s waar we al mee werken en zorgt dat de formats vorm krijgen.

Dit ben jij:

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van technische bedrijfskunde, bedrijfskunde of communicatie of vergelijkbaar;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je bent communicatief vaardig en hebt de motivatie om deze opdracht tot een succes te maken!

Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje naar werkenbij@stolze.nl of vul het sollicitatieformulier hieronder in. Dan nemen wij contact met je op!

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.