Projectengineer klimaattechniek

Stel jij gemakkelijk prioriteiten en kun jij de plannen van onze klanten omzetten tot werkelijkheid? Ter aanvulling op ons team zijn wij opzoek naar een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als projectengineer klimaattechniek ga je aan de slag met het (klimaat technisch) ontwerpen van projecten in de glastuinbouw die nog verkocht gaan worden of al verkocht zijn. Je onderzoekt de plannen die de klant wenst, zoekt technische vraagstukken uit en verzorgt de inhoudelijke calculatie van het project.

Het ontwerpen doe je in het tekenpakket zoals Autocad, maar ook 3D tekenen met Inventor en Revit is onderdeel van het engineerproces. Voor de calculatie gebruiken we bedrijfseigen calculatiemodellen. Je bent onderdeel van het projectteam samen met een projectleider en eventueel werkvoorbereiders/projectengineers van dezelfde en of andere disciplines. Samen draag je bij aan de realisatie van projecten waarin jij voornamelijk bezig bent met het technisch ontwerpen en calculeren. Op verzoek van de verkoop zal je ook technisch betrokken zijn bij verkoopgesprekken en zit je bij de klant aan tafel.

Dit ben jij:

Met jouw frisse blik op zaken breng je vernieuwing, denk je in oplossingen en ga je geen uitdaging uit de weg. Als collega ben je benaderbaar en een prettige sparringpartner. Je stelt prioriteiten, werkt graag in teamverband en schakelt makkelijk in je werkzaamheden.

Verder beschik je over:

 • Een technische MBO 4 opleiding;
 • Relevante werkervaring in de uitvoering of werkvoorbereiding;
 • Je hebt ervaring met technisch tekenen in AutoCad en/of Revit of je bent bereid dit te leren;
 • Je bent communicatief sterk en schakelt makkelijk in je werkzaamheden;
 • Je bent nieuwsgierig en creatief en denkt graag mee in oplossingen.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Betrokkenheid, groei en respect zijn onze kernwaarden. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze.

Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor minimaal 32 uur in de week, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via 06 23 31 69 01.

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.