Projectcontroller

Wil jij graag bij een innovatieve en gedreven organisatie werken? Bewaak jij overzicht als geen ander, kun jij een vraagstuk goed analyseren en ben jij resultaat gericht? Lees dan snel verder, wellicht is deze functie wat voor jou!

Wie ben jij?

Je bent op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie binnen een internationale projectenorganisatie. Je bent stressbestendig en kunt goed om gaan met deadlines. Je gaat altijd voor het beste resultaat en bent de financiële sparringpartner voor collega’s.  

Wat ga je doen?

Als projectcontroller ben jij verantwoordelijk voor de financiële bewaking van onze projecten. Je werkt intensief samen met een team van enthousiaste collega’s bestaande uit o.a. projectleiders, financiële administratie en het management.

 • Als Projectcontroller leidt je onze projecten financieel in goede banen;
 • Je rapporteert maandelijks aan het management;
 • Je hebt een controlerende rol binnen het project en zorgt ervoor dat de projectleider maximaal grip heeft op de financiële status van een project;
 • Je analyseert continu de projecten op financieel en kostentechnisch gebieden stelt prognoses, bewaakt en stuurt bij daar waar nodig;
 • Je levert een proactieve bijdrage aan het behoud en de verbetering van de interne beheersing en interne controles rondom de projecten.
 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Wij zoeken een projectcontroller die analytisch sterk is, een proactieve drive heeft, zelfstandig kan werken, resultaatgericht en communicatief sterk is. Het Projectenbureau binnen Stolze kenmerkt zich door een goede en hechte samenwerking met elkaar.

 • Je bent minimaal HBO opgeleid in een bedrijfseconomische of financiële richting;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een projectenorganisatie;
 • Jouw kennis van Excel is uitstekend, je hebt affiniteit met BI en kennis van Syntess is een pre;
 • Je bent een energiek persoon die zich thuis voelt in een internationaal opererend en dynamisch bedrijf;
 • Je kunt op diverse niveaus communiceren en je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent in staat je belangen te bewaken en anderen hier in mee te nemen en draagvlak te creëren voor verbetervoorstellen.

Wat wij je bieden

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met ruim 160 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team Stolze een hechte club waar altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo word je met open armen ontvangen en goed ingewerkt. We bieden je naast een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor minimaal 32 uur in de week, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • 25 vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.