Projectcontroller

Heb je de (financiële) touwtjes graag in handen? Bewaak je overzicht als geen ander? Kun je goed omgaan met deadlines? En heb je een goed cijfermatig inzicht? Word onderdeel van ons team!

Wat ga je doen?

Een nieuwe functie binnen onze organisatie, die ontstaan is vanuit de behoefte om meer controle te krijgen op de financiële status van de lopende projecten. Om deze reden zoeken wij een doortastende en zelfstandige collega, die deze veelzijdige uitdaging volledig naar eigen hand weet te zetten.

Als Projectcontroller ben je verantwoordelijk voor de financiële bewaking van onze lopende projecten. Je leidt deze projecten in goede banen en motiveert jouw collega’s van het projectenbureau om de financiële gegevens up-to-date te houden, onder andere door het initiëren van ‘project control’ meetings. Hiermee zorg je ervoor dat er maximaal grip is op de financiële status, wat je vervolgens maandelijks rapporteert aan het management.

Wanneer de gegevens afwijken van het plan, is het noodzakelijk om bij te sturen. Daarom ben je niet alleen bedreven met cijfers, maar ben je ook in staat om een proactieve bijdragen te leveren aan de verbetering van interne beheersing en controles en weet je jouw visie overtuigend over te brengen.

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde HBO werk- en denkniveau in een bedrijfseconomische of financiële richting;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring, ervaring binnen een projectorganisatie is een pré;
 • Je hebt uitstekende kennis van Excel en affiniteit met BI;
 • Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit en je voelt je thuis voelt in een internationaal opererend en dynamisch bedrijf;
 • Je staat stevig in je schoenen, je bent in staat belangen te bewaken en anderen hierin mee te nemen en draagvlak te creëren voor verbetering.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega's;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met sportfaciliteiten;
 • Een laptop.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions en GreenV indoor farming. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten (Recruiter) via 06-57800663. 

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.