Monteur watertechniek

Begrijp jij de logica van watertechniek en werk je graag met je handen? Wij zijn op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Jij hebt interesse in watertechniek en bent dé handige monteur die ervoor zorgt dat de water technische installatie gaat werken naar tevredenheid van de klant.

Wat ga je doen?

Als monteur watertechniek maak je goede en mooie water technische installaties. Jij begrijpt de logica in watertechniek en bent graag heel de dag met je handen bezig.

Jij gaat iedere dag vroeg op pad en je bent zowel binnen als buiten aan het werk. In de technische waterruimtes sluit je bijvoorbeeld de waterunits en meststofbakken aan en in de kas monteer je grondleidingen. Andere voorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het aanleggen van druppelinstallaties, beregening installaties en eb/vloed installaties.

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Jij voelt je thuis in een informeel no-nonsens bedrijf. Naast hard werken voel jij je thuis in een werkomgeving waar ook ruimte is voor een grap en een grol. Je ziet waar er werk blijft liggen en pakt dit graag op. Samen met je collega’s heb je als doel de watertechniek zo goed mogelijk te regelen voor de klant. Daarnaast beschik je over:

 • Je hebt een afgeronde technische MBO 3 opleiding;
 • De wil en motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Je hebt affiniteit met de tuinbouw;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij je bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een professionele en sterk groeiende organisatie. Onze technieken, welke we voortdurend innoveren, leveren een positieve bijdrage aan relevante milieuvraagstukken en wereldwijde voedselzekerheid. Deze functie is beschikbaar in zowel Aalsmeer als in Maasdijk. Daarnaast bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.