Monteur watertechniek

Ben jij een techniekliefhebber en doe jij niets liever dan sleutelen? Wij zoeken een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

In jouw nieuwe functie van monteur watertechniek houd jij je bezig met de aanleg van watertechnische installaties. Met jouw passie voor techniek voer je watertechnische montage-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden uit bij klanten volgens de specificaties in de werktekening en opdrachtbevestiging. In de technische ruimtes sluit je bijvoorbeeld de waterunits en meststofbakken aan en in de kas monteer je grondleidingen. Andere voorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het aanleggen van druppelinstallaties, beregening installaties en eb/vloed installaties.

Dit ben jij:

Jij begrijpt de logica van techniek en je werkt graag met je handen. Je bent betrouwbaar, loyaal en praktisch en jij houd wel van een uitdaging! Het maakt jou niets uit of je samenwerkt of zelfstandig, zolang je maar lekker jouw gang kan gaan. Qua werkomgeving is niks jou te gek: buiten de kas, binnen in de kas, of in een kuil in de grond. Jij gaat er helemaal voor en je bent pas tevreden als de klant ook tevreden is. Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Een technische opleiding hoeft niet perse, jouw motivatie voor techniek is belangrijker;
 • Een rijbewijs B.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Als monteur watertechniek kun jij altijd bij jouw collega’s terecht voor vragen. Betrokkenheid, groei en respect zijn onze kernwaarden. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een fulltime functie waarbij je de mogelijkheid hebt om flexibele werktijden aan te houden (dit in overleg);
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, er zijn doorgroeimogelijkheden beschikbaar;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (Recruiter) via 06 23 31 69 01.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.