IT Manager

Ben jij een hands-on IT Manager met een visie op het gebied van IT? Draag jij daarnaast graag verantwoordelijkheid voor een optimale IT-infrastructuur en applicatielandschap binnen ons bedrijf? Dan ben jij de IT Manager waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen?

Als IT Manager ben je verantwoordelijkheid voor een betrouwbare, optimaal werkende en veilige IT-omgeving. Wij zoeken een IT Manager die proactief is en op strategisch en tactisch niveau prima in staat is IT binnen Stolze verder te professionaliseren. Het betreft een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en invulling.

 • Als IT manager ben je verantwoordelijk voor de volledige IT binnen Stolze;
 • Je ontwikkelt een visie op het gebied van IT mede op basis van de behoeften vanuit de organisatie. Deze visie weet je over te brengen naar het management en tevens op een gestructureerde wijze uit te voeren en bewaken, waarbij je zelf ook hands-on aan de slag gaat;
 • Je coördineert IT-projecten binnen Stolze. Je neemt hierin de lead en weet een project tot een succesvol einde te brengen;
 • Je beheert en optimaliseert de IT-infrastructuur en het applicatielandschap van Stolze naar de laatste maatstaven, rekening houdend met de wensen vanuit de organisatie;
 • Je bepaalt criteria en procedures voor het borgen van de kwaliteit en veiligheid van de volledige IT omgeving binnen Stolze. Tevens zie je er op toe dat procedures worden nageleefd en opgevolgd;
 • Je stuurt de systeembeheerder aan en rapporteert direct aan de directie.

Dit ben jij:

 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van IT/Informatica;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Jij bent communicatief sterk, proactief en analytisch;
 • Je bezit daarnaast probleemoplossend vermogen en je bent servicegericht;
 • Je bent op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT en weet deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk bij Stolze;
 • Je voelt je comfortabel in een dynamische functie binnen een dynamisch, internationaal opererend bedrijf, met veel ruimte voor eigen initiatief.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Betrokkenheid, groei en respect. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een zakelijke telefoon en laptop;
 • Een fulltime functie, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via 06 23 31 69 01.

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.