Servicemonteur

met Hoogendoorn computerkennis

Storing bij de klant waardoor de teelt niet verder kan? Geen paniek, want jij bent onderweg!

Jouw werk

Met jouw twee rechter handen en technische kennis weet jij als geen ander wat het werk als servicemonteur inhoudt. Voor onze klanten die storingen hebben zijn wij op zoek naar een servicemonteur met kennis van Hoogendoorn computers. In deze functie maak jij het verschil door niet alleen jouw kennis en kunde uit te voeren bij storingen, maar ook over te brengen op onze collega’s. Stolze kent veel regionale klanten, maar als jij ervoor open staat zijn er ook internationale mogelijkheden. Het hechte serviceteam bestaat uit 15 collega’s. Je stelt samen met de projectleiders en hoofdmonteurs grote en kleine projecten in bedrijf en je voert indien nodig ook onderhoudsklussen uit. Samen met jouw collega’s deel je kennis, kun je sparren en ben je elkaars back-up.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau of minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Je hebt technische ervaring mét kennis van Hoogendoorn computers;
 • Je bent toe aan een extra uitdaging door, naast het dagelijkse werk, ook intern mensen op te leiden;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een aantrekkelijk salaris dat recht doet aan jouw expertise en ervaring;
 • Je werkt 40 uur in de week;
 • De vrijheid om het werk uit te voeren zoals jij dat wilt;
 • Een royale vakantie van 25  dagen en 13 ATV-dagen (op fulltime basis);
 • Elk jaar 8% vakantiegeld uitbetaald in mei, overwerkuren worden uitbetaald en storingsdiensten tegen een speciaal tarief;
 • Geniet van vers fruit en onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel!;
 • Deelname aan onze actieve personeelsvereniging – waar plezier en samenwerken centraal staan;
 • Gratis sporten in onze compleet uitgeruste sportschool wanneer jij wilt. De Fitzone is open van maandag t/m zaterdag. En als je wat extra motivatie nodig hebt, staat onze toegewijde trainer voor je klaar!
 • Een uitdagende werkomgeving die zowel lokaal als internationaal is;
 • We bieden arbeidsvoorwaarden die voldoet aan de CAO Metaal & Techniek, inclusief verplichte deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT), zodat jouw toekomst goed verzekerd is.

Dit zijn wij!

Techniek is onze passie! De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Meer weten over hun missie en visie? Klik hier voor de website van GreenV.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Tobias Struijk. Dit kan telefonisch via 085-2375000 of werkenbij@stolze.nl.

Direct solliciteren via onderstaand sollicitatieformulier kan natuurlijk ook!

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.