Servicemonteur

Ben jij op zoek naar een veelzijdige technische baan en wil jij werken met een enthousiast en gedreven team van collega’s die voor elkaar klaar staan? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wie ben jij?

Jij levert geen half werk, jij gaat voor kwaliteit! Je zet net even dat stapje extra. Je denkt mee met de klant, je biedt hen de oplossing en service die ze nodig hebben. Sta je voor een technische uitdaging? Die ga jij niet uit de weg! Samen met je collega’s van de service afdeling kom je altijd met een mooie oplossing! Je bent pas tevreden wanneer de klant tevreden is.

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur reis je het hele land door om onze klanten van dienst te zijn. Je stelt het probleem van een storingen vast, verhelpt storingen, controleert de staat van onderhoud en stelt nieuwe installaties weer in bedrijf. Je adviseert de klant en rapporteert aan hen wat je uitgevoerd hebt.

Het team dat je komt versterken bestaat uit 4 gedreven servicemonteurs die ondersteund worden door een gedreven team aan collega’s. Na overleg met de planning ga je zelfstandig op pad naar onze klanten in jouw eigen bus. Met jouw kennis en kunde kun jij de klant goed te woord staan en ben je het visitekaartje van Stolze. Je adviseert waar nodig en repareert de storing. Soms zijn storingen moeilijker op te lossen en kan het zijn dat je er zelf niet uit komt. Natuurlijk kun je altijd terugvallen op jouw collega’s, dus je staat er nooit alleen voor. Wanneer alles gemaakt is test je hetgeen dat je gerepareerd hebt. Na overleg met de klant over wat je gedaan hebt ga je door naar de volgende klus. Jij wordt de servicemonteur waar iedereen om vraagt!

 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Je hebt aantoonbare kennis en ervaring van elektrotechniek in de tuinbouwtechniek en begrijpt dat klanten naar volle tevredenheid geholpen moeten worden. De woorden teamplayer en hand-on mentaliteit staan bovenaan in jouw woordenboek. Verder beschik je over:

 • Aantoonbare kennis van elektrotechniek en/of watertechniek;
 • Minimaal afgeronde MBO 3 opleiding; 
 • Je bent communicatief vaardig en kunt overweg met verschillende typen klanten;
 • Bereid om periodiek mee te draaien in storings- en backupdiensten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B.

Wat wij je bieden

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je zal veel onderweg zijn en krijgt daarom een nette en complete bus met alles erop en eraan, inclusief een laptop en een mobiele telefoon. Ook krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw bedrijfspand met sportfaciliteiten.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 085-2375000 of via de mail werkenbij@stolze.nl. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.