Servicemonteur

Zoek je een nieuwe technische uitdaging waarbij je volledige vrijheid krijgt om je werk te doen? Reageer op de vacature en sluit je aan bij ons team in Aalsmeer!

Wat ga je doen?

Als servicemonteur maak je vanaf onze locatie in Aalsmeer mooie ritten door het land om onze gewaardeerde klanten van dienst te zijn. Je bent een expert in het vaststellen van storingen, het oplossen ervan, het controleren van onderhoudscondities en het in bedrijf stellen van nieuwe installaties. Met jouw uitgebreide kennis adviseer je de klanten en rapporteer je wat je hebt gedaan.

Je sluit je aan bij een team van 4 enthousiaste servicemonteurs, ondersteund door een gedreven groep collega's. Na overleg met de planning ga je zelfstandig op pad naar onze klanten in je eigen bus. Met jouw expertise ben je in staat om klanten goed te woord te staan en ben je het visitekaartje van Stolze. Je geeft advies waar nodig en repareert storingen. 

Soms kunnen bepaalde storingen wat lastiger zijn en kan het voorkomen dat je er zelf niet uitkomt. Maar geen zorgen, je kunt altijd vertrouwen op je collega's. Zodra alles gerepareerd is, test je de oplossing grondig. Na overleg met de klant over je werkzaamheden ga je door naar het volgende project. Jij wordt de servicemonteur waar iedereen naar vraagt!

 

Dit ben jij:

Als servicemonteur heb je aantoonbare kennis en ervaring van elektrotechniek in de tuinbouw en begrijp je dat klanten naar volle tevredenheid geholpen moeten worden. De woorden teamplayer en hands-on mentaliteit staan bovenaan in jouw woordenboek. Verder beschik je over:

 • Je hebt aantoonbare kennis van elektrotechniek en/of watertechniek;
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding; 
 • Je bent communicatief vaardig en kunt overweg met verschillende typen klanten;
 • Je bent bereid om periodiek mee te draaien in storings- en back-updiensten;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Dit krijg je ervoor terug:

Betrokkenheid, groei en respect. Wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Je zal veel onderweg zijn en krijgt daarom een nette en complete bus met alles erop en eraan, inclusief een laptop en een mobiele telefoon;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

 
Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via 06 23 31 69 01.

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.