Projectengineer watertechniek

Wil jij jouw passie en talent voor techniek gebruiken om uitdagende projecten te ontwerpen?

Wat ga je doen?

Als projectengineer watertechniek ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen en implementeren van geavanceerde watertechnische systemen voor onze klanten. In samenwerking met de projectleider los je technische vraagstukken op en werk je deze tot in detail verder uit. Jij regelt dat de benodigde materialen op tijd, in de juist hoeveelheden en met de juiste instructies voor de monteurs op het project zijn. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Het ontwerpen en technisch uitwerken van watertechnische installaties;
 • Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van de juiste materialen voor het project;
 • Je woont bouwvergaderingen bij waarbij je met de klant en andere betrokken bedrijven (digitaal) aan tafel zit;
 • Je wint projectinformatie in over bijvoorbeeld het inpassen van de installaties en welke invloed dit heeft op jouw werkzaamheden;
 • Je maakt materiaallijsten;
 • Je overlegt met de afdeling logistiek wanneer transport nodig is;
 • Je geeft monteurs instructies en helpt hen op weg bij het project indien nodig.

Dit ben jij:

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek W;
 • Uitstekende technische vaardigheden en een goed begrip van (water)technische systemen en processen;
 • Het vermogen om effectief te communiceren met diverse (externe) betrokkenen;
 • Probleemoplossend vermogen en een proactieve werkhouding ten opzichte van het identificeren en aanpakken van uitdagingen;
 • Je bent een teamspeler met een flexibele instelling en je voelt je thuis in een  dynamische en uitdagende werkomgeving.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Wij bieden een veelzijdige baan waar je veel schakelt met diverse partijen en waarin je de kans krijgt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Jouw inzet draagt bij aan innovatieve watertechnische oplossingen voor onze projecten. Betrokkenheid, groei en respect zijn onze kernwaarden. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een fulltime functie, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via 06 23 31 69 01.

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.