Projectengineer watertechniek

Als Projectengineer watertechniek houd jij je bezig met het ontwerpen van projecten die verkocht zijn, of nog verkocht gaan worden. Dit alles op watertechnisch vlak. Word jij onze nieuwe collega?

Wie ben jij?

Met jouw frisse blik op zaken breng je vernieuwing, denk je in oplossingen en ga je geen uitdaging uit de weg. Als collega ben je benaderbaar en een prettige sparringpartner. Je stelt prioriteiten, werkt graag in teamverband en schakelt makkelijk in je werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als Projectengineer watertechniek houd jij je bezig met het ontwerpen van projecten die verkocht zijn, of nog verkocht gaan worden. Je onderzoekt de wensen van de klant, zoekt vraagstukken uit en berekent de benodigde onderdelen voor de installaties. Daarnaast maak je een inschatting over de arbeidsuren, kosten van materialen en eventuele middelen voor het project. Je ontwerpt dit in AutoCAD. Je berekent bijvoorbeeld aan de hand van afstanden en capaciteit de leidingdiameter. Op basis van deze gedetailleerde informatie kom je tot een definitief plan.

Uiteraard sta je er niet alleen voor in je werk en heb je collega’s met veel technische kennis die jou graag verder helpen in je functie. Ook bezoek je regelmatig projecten op locatie om een goede relatie te behouden met de praktijk, informatie in te winnen en te kunnen leren van collega’s uit de praktijk.

Samen met werkvoorbereiders en projectleiders ben je onderdeel van een projectteam. Als team draag je bij aan de realisatie van het project. Jij zal daarin vooral bezig zijn met het technisch ontwerp, de projectleider neemt daarin de planning voor zijn rekening en de werkvoorbereider zorgt dat alle materialen beschikbaar zijn.

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Al onze collega’s verschillen. Bij ons werken hardlopers, wielrenners, klussers, computer freaks, watersporters, skiërs, dierenliefhebbers, voetbalfanaten en muzikanten. Een ding hebben wij gemeen: we tonen eigenaarschap in ons werk, willen voorop lopen als het gaat om expertise, zijn kritisch op ons eigen werk en dat van anderen en werken graag samen om het beste resultaat te bereiken. We zijn klant- en oplossingsgericht en bewust van onze eigen verantwoordelijkheid. Kennis en ervaring delen we graag en makkelijk en hebben plezier in ons werk. Herkenbaar? Je bent welkom in het Stolze team! Verder beschik je over:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een technische richting;
 • Je hebt ervaring met AutoCAD;
 • Je bent nieuwsgierig, analytisch sterk en denkt graag mee in oplossingen.

Wat wij je bieden

Je werkt samen in een team van gedreven collega's aan uitdagende hightech projecten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, hechten wij veel waarde aan opleiding en ontwikkeling. Naast het bovenstaande bieden wij ook:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.