Internationaal accountmanager

Ben jij een gedreven accountmanager en wil jij graag de hele wereld over reizen om klanten te adviseren over de beste regeltechnieken en duurzaamheidsoplossingen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als internationaal accountmanager adviseer je internationale investeerders en klanten in de juiste technische oplossing voor hun gewenste product en investering. In deze functie ben jij de verbindende factor tussen Stolze en haar partners en de bijbehorende klantengroep. Jij brengt kennis van belichting, watertechniek, elektrotechniek, klimaat en automatisering aan tafel bij klanten via onze partners en bent ongeveer eens per twee maanden op reis. Je bent een stevige gesprekspartner aan tafel en hebt een team met gedreven engineers achter je welke enthousiast zijn om jou met technisch onderscheidende oplossingen te ondersteunen in de verkoop. Binnen Stolze en binnen de GreenV groep werken we hard om samen successen te boeken!

 • Jij weet de verkoopdoelstellingen qua volume, omzet en marge te realiseren;
 • Het geven van technisch advies aan zowel onze partners als klanten;
 • Het uitbrengen van passende offertes aan de klant met bijbehorende begeleiding en advies;
 • Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van jouw klantengroep en voert acquisities uit;
 • Jij weet kansen te spotten en weet wat er nodig is om deze kansen te pakken.
   

Jouw werk gaat verder dan alleen de verkoop. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en partners, ook na installatie. Je zorgt ervoor dat zij zich gehoord voelen en geholpen worden en dat we samen verder komen. Vanzelfsprekend ben je nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen de tuinbouwtechniek.

Dit ben jij:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen Sales;
 • Naast Nederlands beheers je de Engelse taal en heb je een rijbewijs;
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht en nieuwsgierig;
 • Je bent van nature een teamplayer en besluitvaardig;
 • Je hebt ervaring in of affiniteit met de tuinbouwbranche en of techniek;
 • Je voelt je thuis in een warme organisatie waar hard wordt gewerkt en veel aandacht is voor gezelligheid.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Betrokkenheid, groei en respect. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Flexibele werktijden (in overleg);
 • Een leaseauto, zakelijke telefoon en laptop;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met sportfaciliteiten.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via 06 23 31 69 01.

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.