Internationaal accountmanager

Als Internationaal accountmanager krijg je de kans om jouw passie voor tuinbouwtechniek internationaal aan te pakken. Je bent gedreven, enthousiast en gaat geen uitdaging uit de weg. Wij zoeken een nieuwe collega!

Wie ben jij?

Je bent leergierig en je staat graag in contact met klanten en collega’s. Je vind het een uitdaging om klanten over de gehele wereld te bedienen. Je reist makkelijk, bent flexibel in werktijden en je hebt een positieve werkhouding. Alleen ben je sneller, samen kom je verder. Je hebt kennis van techniek en je bent professioneel en betrouwbaar.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van projecten aan bestaande en nieuwe accounts binnen de internationale tuinbouw. Binnen jouw team ben je verantwoordelijk voor de verkoop van projecten op het gebied van water-, elektra- en klimaattechniek. Met jouw enthousiasme en open houding weet jij duurzame relaties op te bouwen met nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast breng je onze producten onder de aandacht en weet je klanten te overtuigen van de voordelen van onze installaties. Het is voor jou vanzelfsprekend om, na verkoop van een project, telers zo goed mogelijk te ontzorgen rondom de geleverde diensten en producten met als doel: tevreden klanten. Je begeleidt hen binnen jouw vakgebied en voorziet klanten van passend advies zodat zij binnen no-time weten hoe de installaties werken. Daarnaast heb je de volgende taken:

 • Je brengt passende offertes uit richting de klant en kunt dit goed verwoorden in een passend advies;
 • Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van jouw klantengroep en voert acquisities uit;
 • Jij weet kansen te spotten en wat er nodig is om deze kansen te pakken;
 • Jij weet de minimale verkoopdoelstellingen qua volume, omzet en marge te realiseren.
 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Als Internationaal accountmanager ben je proactief, daadkrachtig en bereid om telers te bezoeken in Nederland en bijvoorbeeld Canada, Mexico, Spanje en ga zo maar door. Met jouw klantgerichtheid en goede commerciële vaardigheden, weet je iedere klant tevreden te stellen. Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in een technische/commerciële richting;
 • Kennis van techniek & de tuinbouw is een vereiste;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Spaans is een pré;
 • Kennis en ervaring met MS-Office toepassingen;
 • Je bent je bewust van de diversiteit aan culturen waar je mee aan de slag gaat en communiceert hier gemakkelijk mee.

Wat wij je bieden

Naast een gedreven en professioneel team van collega’s bieden wij  een uitdagende internationale functie waar jouw mening en vernieuwende ideeën worden gewaardeerd. Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.