Hoofdmonteur elektrotechniek

Word jij enthousiast van elektrotechnische installaties in de tuinbouwtechniek en denk je graag mee met technische vraagstukken? Solliciteer op deze vacature en word onderdeel van ons team! 

Wat ga je doen?

Als hoofdmonteur elektrotechniek ben je dagelijks bezig met het monteren, aansluiten en optimaliseren van onze elektrotechnische installaties. Je bent het visitekaartje van Stolze en samen met je vaste collega monteur voer je diverse klussen en projecten uit. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het aansluiten van technische installaties en klimaatsystemen, het inregelen van waterunits in de kas of het inbedrijfstellen van de computer/elektrische installaties. Je verzorgt de coördinatie van het project en bent de uitvoerder op de klus.

De vestiging in Maasdijk is de thuisbasis, van waaruit je samen met de collega’s in Aalsmeer vrijwel het hele land bedient. Af en toe pak je ook internationale projecten op en vertegenwoordig je Stolze op internationaal niveau. 

Dit ben jij:

Als hoofdmonteur elektrotechniek heb je aantoonbare kennis en ervaring van elektrotechniek in de tuinbouwtechniek en begrijpt dat klanten naar volle tevredenheid geholpen moeten worden. De woorden teamplayer en hand-on mentaliteit staan bovenaan in jouw woordenboek. Je hebt passie voor techniek en bent bereid periodiek mee te draaien in storings- en backupdiensten. Verder beschik je over:

 • MBO werk- en denkniveau; 
 • Je bent bekend met de geldende NEN-normen; 
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden; 
 • De wil om je verder te ontwikkelen in de functie; 
 • Rijbewijs B;
 • Flexibiliteit in werktijden. 
 

Dit krijg je ervoor terug: 

Betrokkenheid, groei en respect. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een eigen bedrijfsbus en goed gereedschap; 
 • Een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal &
 • Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT); 
 • 25 vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis; 
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan; 
 • 160 gezellige en professionele collega's waarmee je naast het werk ook andere leuke dingen doet! Zo hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig unieke bedrijfsuitjes en sportieve activiteiten organiseert; 
 • Een werkomgeving die zowel in Nederland als internationaal is; 
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met sportfaciliteiten. 

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld. 
 
Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit. 
 
Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie! 

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector. 
 
De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en GreenV indoor farming. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV. 

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via 06 23 31 69 01.

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.