Hoofdmonteur elektrotechniek

Wordt jij enthousiast van elektrotechnische installaties in de tuinbouwtechniek en denk jij graag mee met technische vraagstukken? Wil jij aan de slag bij een organisatie die plannen maakt voor de toekomst? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren!

Wie ben jij?

Als hoofdmonteur elektrotechniek ben je zelfstandig, toon je initiatief en ben je bekend met de geldende Nen-normen. Je haalt plezier uit het opleiden van hulpmonteurs en brengt zo de technische kennis van Stolze naar een hoger plan. Je bent avontuurlijk ingesteld en vind het leuk om van tijd tot tijd buitenlandse projecten op te pakken en Stolze internationaal te vertegenwoordigen.

Wat ga je doen?

Als hoofdmonteur elektrotechniek ben je dagelijks bezig met het monteren, aansluiten en optimaliseren van onze elektrotechnische installaties. Je bent het visitekaartje van Stolze en samen met je vaste hulpmonteur voer je diverse klussen en projecten uit. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het aansluiten van technische installaties en klimaatsystemen, het inregelen van waterunits in de kas of het inbedrijfstellen van de computer/elektrische installaties.
Je verzorgt de coördinatie van het project en bent de uitvoerder op de klus.
De vestiging in Maasdijk is de thuisbasis, van waaruit je samen met de collega’s in Aalsmeer vrijwel het hele land bedient.

 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Je hebt aantoonbare kennis en ervaring van elektrotechniek in de tuinbouwtechniek en begrijpt dat klanten naar volle tevredenheid geholpen moeten worden. De woorden teamplayer en hand-on mentaliteit staan bovenaan in jouw woordenboek. Je hebt passie voor techniek en bent bereid periodiek mee te draaien in storings- en backupdiensten. Verder beschik je over:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • De wil om je verder te ontwikkelen in de functie;
 • Rijbewijs B;
 • Flexibiliteit in werktijden.

Wat wij je bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een professionele en sterk groeiende organisatie. Onze technieken, welke we voortdurend innoveren, leveren een positieve bijdrage aan relevante milieuvraagstukken en wereldwijde voedselzekerheid. Daarnaast bieden we:

 • Een eigen bedrijf bus en goed gereedschap;
 • Een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • 25 vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • 160 gezellige en professionele collega’s waarmee je naast het werk ook andere leuke dingen doet! Zo hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig unieke bedrijfsuitjes en sportieve activiteiten organiseert;
 • Een werkomgeving die zowel in Nederland als internationaal is;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met sportfaciliteiten.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 085-2375000 of via de mail werkenbij@stolze.nl. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.