Engineer elektrotechniek

Heb jij kennis van tuinbouwinstallaties en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ben jij nieuwsgierig en creatief? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Engineer Elektrotechniek houd jij je bezig met het (elektrotechnisch) ontwerpen van projecten die verkocht zijn, of nog verkocht gaan worden. Je onderzoekt de plannen die de klant wenst, zoekt vraagstukken uit en berekent de benodigde onderdelen voor de installaties. Daarnaast maak je een inschatting over de arbeidsuren, kosten van materialen en eventuele middelen voor het project. Je ontwerpt dit in AutoCad. Je meet bijvoorbeeld bekabeling uit, bepaald de positie en berekend het vermogen van de stroomvoorzieningen. Op basis van deze gedetailleerde informatie kom je tot een definitief plan.

Je staat er niet alleen voor in je werk en hebt collega’s met veel technische kennis de je graag verder helpen.

Samen met werkvoorbereiders en projectleiders ben je onderdeel van een projectteam. Met zijn drieën draag je bij aan de realisatie van het project. Jij zal daarin vooral bezig zijn met het technisch ontwerp, de projectleider neemt daarin de planning voor zijn rekening en de werkvoorbereider zorgt dat alle materialen beschikbaar zijn.

 

Dit ben jij!

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond in Technische richting;
  • Je hebt ervaring met technisch tekenen in AutoCad;
  • Je bent communicatief sterk en schakelt makkelijk in je werkzaamheden;
  • Je bent nieuwsgierig en creatief en denkt graag mee in oplossingen;
  • Je bent bekend met de tuinbouw;

Dit is Stolze!

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • Een creatieve en uitdagende functie met veel mogelijkheden;
  • Een passend salaris natuurlijk! Hoeveel? Daarover gaan wij graag met je in gesprek;
  • 140 super gezellige collega’s;
  • 52 vrijmibo’s per jaar;
  • Maandelijkse sportactiviteiten en een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.

Interesse in deze vacature?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Ouwerling-Alkemade (HR) via 0174 – 513 779.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.