Elektromonteur

Word jij enthousiast van elektrotechnische installaties in de tuinbouw en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een nieuwe collega!

Wie ben jij?

Jij houdt wel van een uitdaging en in jouw vakgebied lever je kwaliteit. Jij staat positief in het leven. Je communiceert op een duidelijke manier met de klant en met collega’s over je afgeleverde werk en je bent in staat dit op een professionele manier te organiseren. Jouw doel is aan het eind van de klus een zeer tevreden klant!

Wat ga je doen?

Als Elektromonteur krijg je te maken met de nieuwste en meest unieke installaties binnen de tuinbouw sector en dit zorgt er voor dat het werk afwisselend en divers is. Zo plaats en installeer je compleet nieuwe installaties in een kas. Vervang je verouderde onderdelen in bestaande kassen, lokaliseer je storingen en lost deze op en geef je waar nodig advies en uitleg over de werking van de installaties. Bij Stolze werk je samen met een enthousiast team bestaande uit hoofdmonteurs, hulpmonteurs, projectleiders, werkvoorbereiders, ontwerpers en tekenaars.

 • het aansluiten van technische installaties zoals schakelpanelen en diverse motoren en pompen;
 • het inregelen van waterunits en ketelhuizen in de kas;
 • het in bedrijf stellen van de technische installaties op de computer (in samenwerking met de servicemonteur).
 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan in de tuinbouwtechniek en begrijpt dat klanten naar volle tevredenheid geholpen moeten worden. De woorden teamplayer en hand-on mentaliteit staan bovenaan in jouw woordenboek. Daarnaast beschik je over:

 • Bij voorkeur kennis en ervaring van elektrotechniek in de glastuinbouw;
 • Passie voor techniek en bent bereid periodiek mee te draaien in storingsdiensten;
 • Een VCA VOL certificaat – of bent bereid deze te behalen;
 • MBO opleiding in de richting van elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Een rijbewijs B.

Wat wij je bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie bij een professionele en sterk groeiende organisatie. Onze technieken, welke we voortdurend innoveren, leveren een positieve bijdrage aan relevante milieuvraagstukken en wereldwijde voedselzekerheid. Deze functie is beschikbaar in zowel Aalsmeer als in Maasdijk. Daarnaast bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met sportfaciliteiten.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 085-2375000 of via de mail werkenbij@stolze.nl. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.