Elektromonteur

Word jij enthousiast van techniek en zou jij je verder willen ontwikkelen binnen de tuinbouwtechniek of heb je hier zelfs ervaring in? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!

Wat ga je doen?

Als elektromonteur in de tuinbouwtechniek ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen binnen de tuinbouw. Je gaat samenwerken met een team van technische professionals om ervoor te zorgen dat alle elektrische installaties optimaal functioneren. Deze functie kent veel diversiteit, omdat elke klant een andere behoefte heeft. Jij houdt je onder andere bezig met:

 • Het aansluiten van technische installaties zoals schakelpanelen en diverse motoren en pompen;
 • Het inregelen van watergift- en doseerunits en de installatie in de energieruimte;
 • Het in bedrijf stellen van de technische installaties op de computer (in samenwerking met de servicemonteur);
 • Zorgen voor naleving van veiligheidsnormen en -procedures;
 • Samenwerken met collega's en andere afdelingen om projecten efficiënt uit te voeren;
 • Rapporteren aan de leidinggevende over de voortgang van projecten en mogelijke verbeteringen.

Samenwerken is bij Stolze een belangrijk onderdeel. Een enthousiast team bestaande uit hoofdmonteurs, hulpmonteurs, projectleiders, werkvoorbereiders, ontwerpers en tekenaars staan voor je klaar om te helpen en ondersteunen waar nodig.

Dit ben jij:

Jij houdt wel van een uitdaging in jouw vakgebied. Je gaat voor kwaliteit en je hebt van nature een positieve uitstraling. Je communiceert duidelijk met de klant en met collega’s over je afgeleverde werk, dat jij op een professionele manier weer te organiseren. Jouw doel is aan het eind van de klus een zeer tevreden klant! Daarnaast beschik je over:

 • Een MBO niveau 3 diploma in de richting van elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Ervaring als elektromonteur, bij voorkeur in de tuinbouw of agrarische sector. Heb je deze ervaring niet maar ben je wel bereid te leren? Ook dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.
 • Kennis van elektrotechnische installaties en besturingssystemen is een pré maar geen must!
 • In het bezit van rijbewijs B.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Betrokkenheid, groei en respect. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zicht thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Flexibele werktijden (in overleg);
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes en activiteiten organiseert.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (Recruiter) via 06 23 31 69 01.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.