Elektromonteur

Word jij enthousiast van techniek en zou jij je verder willen ontwikkelen binnen de tuinbouwtechniek of heb je hier zelfs ervaring in? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!

Wat ga je doen?

Als elektromonteur in de tuinbouwtechniek ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen binnen de tuinbouw. Je gaat samenwerken met een team van technische professionals om ervoor te zorgen dat alle elektrische installaties optimaal functioneren. Deze functie kent veel diversiteit, omdat elke klant een andere behoefte heeft. Jij houdt je onder andere bezig met:

 • Het aansluiten van technische installaties zoals schakelpanelen en diverse motoren en pompen;
 • Het inregelen van watergift- en doseerunits en de installatie in de energieruimte;
 • Het in bedrijf stellen van de technische installaties op de computer (in samenwerking met de servicemonteur);
 • Zorgen voor naleving van veiligheidsnormen en -procedures;
 • Samenwerken met collega's en andere afdelingen om projecten efficiënt uit te voeren;
 • Rapporteren aan de leidinggevende over de voortgang van projecten en mogelijke verbeteringen.

Samenwerken is bij Stolze een belangrijk onderdeel. Een enthousiast team bestaande uit hoofdmonteurs, hulpmonteurs, projectleiders, werkvoorbereiders, ontwerpers en tekenaars staan voor je klaar om te helpen en ondersteunen waar nodig.

Dit ben jij:

Jij houdt wel van een uitdaging in jouw vakgebied. Je gaat voor kwaliteit en je hebt van nature een positieve uitstraling. Je communiceert duidelijk met de klant en met collega’s over je afgeleverde werk, dat jij op een professionele manier weer te organiseren. Jouw doel is aan het eind van de klus een zeer tevreden klant! Daarnaast beschik je over:

 • Een MBO niveau 3 diploma in de richting van elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Ervaring als elektromonteur, bij voorkeur in de tuinbouw of agrarische sector. Heb je deze ervaring niet maar ben je wel bereid te leren? Ook dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.
 • Kennis van elektrotechnische installaties en besturingssystemen is een pré maar geen must!
 • In het bezit van rijbewijs B.
 

Wat krijg je er voor terug?

 • Een aantrekkelijk salaris dat recht doet aan jouw expertise en ervaring;
 • Je werkt 40 uur in de week;
 • De vrijheid om het werk uit te voeren zoals jij dat wil;
 • Een royale vakantie van 25  dagen en 13 ATV-dagen (op fulltime basis);
 • Geniet van vers fruit en onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel!;
 • Deelname aan onze actieve personeelsvereniging – waar plezier en samenwerken centraal staan;
 • Gratis sporten in onze compleet uitgeruste sportschool wanneer jij wilt. De sportschool is open van maandag t/m zaterdag. En als je wat extra motivatie nodig hebt, staat onze toegewijde trainer voor je klaar!
 • Een uitdagende werkomgeving die zowel lokaal als internationaal is;
 • We bieden arbeidsvoorwaarden die voldoet aan de CAO Metaal & Techniek, inclusief verplichte deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT), zodat jouw toekomst goed verzekerd is.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via 06 23 31 69 01.

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.