Cost engineer elektrotechniek

Ben jij een gedreven cost engineer met passie voor tuinbouwtechniek? Heb je ervaring en kennis van elektrotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In de functie van cost engineer elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor de elektrotechnische basis van een kas die wordt gebouwd of verbouwd in opdracht van onze (inter)nationale klanten. Binnen deze veelzijdige functie ontwerp en teken je elektrotechnische installaties, denk je mee over technische oplossingen en bereken je wat hier allemaal voor nodig is. Hiervoor ga je in samenwerking met de afdeling verkoop bij de klant na wat de technische wensen zijn om dit te verwerken in je berekening. Uiteindelijk werk je naar een totaaloverzicht toe van alle uiteindelijke kosten voor het project om dit vervolgens over te dragen voor verkoop.

Na de definitieve verkoop van het project is het aan de collega’s van werkvoorbereiding en projectleiding om het succesvol uit te voeren. Gedurende de uitvoering blijf je aan de zijlijn betrokken als aanspreekpunt voor technisch advies.

Kortom, dit ga je uiteindelijk doen als cost engineer elektrotechniek:

 • Je ontwerpt en tekent de basis van elektrotechnische installaties met tekenprogramma AutoCAD;
 • Je adviseert de klant en/of je collega’s van de verkoop;
 • Je hebt klantcontact en gaat regelmatig op klantbezoek;
 • Je maakt totaalberekeningen en je draagt hier de verantwoordelijkheid over;
 • Je hebt contact met leveranciers over diensten en producten;
 • Je schakelt met diverse afdelingen binnen Stolze over zaken zoals kosten, omvang en hoeveelheden.

Dit ben jij:

De ideale collega voor de functie van cost engineer elektrotechniek is een gedreven en analytisch ingestelde professional met een scherp oog voor detail en een passie voor cijfers. Je beschikt over uitstekende rekenvaardigen en bent in staat om nauwkeurige kostenberekeningen te maken waarbij je rekening houdt met alle relevante factoren.

Daarbij beschik je over:

 • Minimaal een MBO niveau 4 afgerond in de richting van techniek;
 • Ervaring met AutoCAD (is een pré);
 • Goede communicatieve skills. 
 

Dit krijg je ervoor terug:

Je komt te werken in een enthousiast team waarbij het familiegevoel overheerst. Wij vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en jezelf gewaardeerd voelt.

Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor 40 uur in de week, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via 06 23 31 69 01.

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.