De Tweede Hans Koelbox campagne: een hartverwarmend verhaal

Onze Tweede Hans Koelbox campagne vertelt het verhaal van Hans, een monteur die na jaren trouwe dienst met pensioen ging. Hans liet hij zijn gekoesterde koelbox achter voor zijn opvolger. Die koelbox stond voor de vele gedeelde pauzes en momenten van ontspanning tijdens de werkdag.

De campagne was zichtbaar door het hele Westland. Van reclameborden tot narrowcastingschermen, het verhaal van Hans en zijn koelbox was overal te zien. 

Het resultaat: meer dan alleen nieuwe monteurs
Onze Tweede Hans Koelbox campagne was een groot succes, niet alleen in termen van zichtbaarheid, maar vooral in de resultaten die het opleverde. Mensen voelden zich aangesproken door het verhaal en wilden deel uitmaken van een bedrijf waar vakmanschap en collegialiteit voorop staan.

Maar de campagne deed meer dan alleen nieuwe medewerkers aantrekken. Het versterkte ook de band tussen onze bestaande werknemers en herinnerde ons allemaal aan een gevoel van trots! Trots op dat we bij Stolze werken en met elkaar alles kunnen waarmaken. 

Meer Blogs van Stolze

Lees meer over het werken bij Stolze en alles wat er om het werk heen wordt georganiseerd voor en door de collega's!

EK-plein bij Stolze: samen juichen voor Oranje!

Met het EK-voetbal op het programma konden we de kans niet laten liggen om een echte EK-beleving voor ons personeel te creëren.

Stolze Sportief: een slaande start op Golfbaan Delfland

Regelmatig organiseren we sportieve activiteiten onder de noemer Stolze Sportief.

Feestelijke viering van 10-jarig bestaan in Aalsmeer met BBQ 

Donderdag 25 april stond in het teken van een bijzonder jubileum: het 10-jarig bestaan van onze vestiging in Aalsmeer.