Stolze Sportief: een slaande start op Golfbaan Delfland

 

Bij Stolze draait het niet alleen om hard werken, maar ook om samen plezier maken en gezond bezig zijn. Daarom organiseren we regelmatig sportieve activiteiten onder de noemer Stolze Sportief. 

Deze keer stond er een bijzondere activiteit op het programma: een golfclinic op de prachtige Golfbaan Delfland. We verzamelden ons met een groep van twintig enthousiaste collega’s. Voor de meesten van ons was het slaan van een golfbal een nieuwe ervaring, maar onder de deskundige begeleiding van professionele golfinstructeurs stonden we al snel vol vertrouwen op de driving range. Na een korte uitleg over de techniek, van grip tot houding, mochten we zelf aan de slag. Het was geweldig om te zien hoe iedereen zijn best deed en de een na de andere golfbal de lucht in zag schieten. Sommigen van ons bleken zelfs over verborgen golftalenten te beschikken!

Na het oefenen van de lange slagen, verplaatsten we ons naar de korte baan voor een potje pitch & putt. Hier kwam het aan op precisie en geduld, iets waar we in ons werk natuurlijk al goed in zijn getraind. Het was niet alleen een leuke uitdaging, maar ook een geweldige manier om elkaar op een andere manier te leren kennen. De ontspannen sfeer, het lachen om gemiste ballen en het vieren van de geslaagde slagen zorgden voor een geweldige teamspirit. We gingen allemaal naar huis met een glimlach op ons gezicht en misschien zelfs een nieuwe hobby in gedachten.

Bij Stolze vinden we het belangrijk om naast het harde werken ook tijd te maken voor ontspanning en teamactiviteiten. Dit soort evenementen, zoals onze golfclinic op Golfbaan Delfland, versterken niet alleen onze band als collega's, maar zorgen er ook voor dat we met frisse energie weer aan het werk kunnen. We kijken nu al uit naar de volgende activiteit!

Meer Blogs van Stolze

Lees meer over het werken bij Stolze en alles wat er om het werk heen wordt georganiseerd voor en door de collega's!

Tweede Hans Koelbox

De Tweede Hans Koelbox campagne: een hartverwarmend verhaal.

EK-plein bij Stolze: samen juichen voor Oranje!

Met het EK-voetbal op het programma konden we de kans niet laten liggen om een echte EK-beleving voor ons personeel te creëren.

Feestelijke viering van 10-jarig bestaan in Aalsmeer met BBQ 

Donderdag 25 april stond in het teken van een bijzonder jubileum: het 10-jarig bestaan van onze vestiging in Aalsmeer.