EK-plein bij Stolze: samen juichen voor Oranje!

 

Bij Stolze houden we van gezelligheid (en sommige ook van voetbal), dus met het Europees Kampioenschap Voetbal 2024 op het programma konden we de kans niet laten liggen om een echte EK-beleving voor ons personeel te creëren. Daarom hebben we ons eigen EK-plein ingericht, compleet met schermen, versieringen en natuurlijk lekker eten. Ook werden er oranje t-shirts besteld voor al het personeel met de fantastische tekst 'AANVALLUH' op de rug. Mede daardoor was het EK-plein omgetoverd tot een sfeervol oranje paradijs. Overal hingen vlaggetjes en er stonden grote ballonpilaren. 

Voor de wedstrijd begon, was er een uitgebreid buffet klaar gezet met allerlei lekkernijen. Van vis tot salades en vlees – voor ieder wat wils. Collega’s genoten van hun maaltijd, maakten een praatje en bereidden zich voor op wat hopelijk een spannende wedstrijd zou worden. De sfeer was al goed, en het vooruitzicht om samen de wedstrijd te kijken, maakte het alleen maar beter.

Nederland tegen Oostenrijk bleek een spannende match! Helaas verloor Nederland met 2-3 tegen Oostenrijk. Maar of je nu een doorgewinterde voetbalfan bent of gewoon kwam voor de gezelligheid, het was een avond vol saamhorigheid en oranje Stolze trots.

Na het laatste fluitsignaal werd er nog even nagepraat onder het genot van een drankje. Er werd geproost op de leuke avond die we samen hadden beleefd. Het EK-plein was een groot succes!

Meer Blogs van Stolze

Lees meer over het werken bij Stolze en alles wat er om het werk heen wordt georganiseerd voor en door de collega's!

Tweede Hans Koelbox

De Tweede Hans Koelbox campagne: een hartverwarmend verhaal.

Stolze Sportief: een slaande start op Golfbaan Delfland

Regelmatig organiseren we sportieve activiteiten onder de noemer Stolze Sportief.

Feestelijke viering van 10-jarig bestaan in Aalsmeer met BBQ 

Donderdag 25 april stond in het teken van een bijzonder jubileum: het 10-jarig bestaan van onze vestiging in Aalsmeer.