Projectengineer elektro

Help je graag mee aan de meest uitdagende installaties in grote, complexe projecten? Wil je de nieuwste technieken gebruiken en bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? En heb je kennis van tuinbouwinstallaties? We kijken uit naar je sollicitatie!

Wie ben jij?

Mensen typeren je als proactief en leergierig. Je volgt de ontwikkelen in je vakgebied op de voet. Je kunt prima zelfstandig werken maar helpt collega’s waar nodig en vindt het een uitdaging om jonge talenten te helpen bij hun ontwikkeling. Techniek is jouw passie. Je weet jezelf prima te verwoorden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat ga je doen?

Als projectengineer elektro houd jij je bezig met het (elektrotechnisch) ontwerpen van projecten die verkocht zijn, of nog verkocht gaan worden. Je onderzoekt de plannen die de klant wenst, zoekt vraagstukken uit en berekent de benodigde onderdelen voor de installaties. Daarnaast maak je een inschatting over de arbeidsuren, kosten van materialen en eventuele middelen voor het project. Je ontwerpt dit in AutoCAD.

Je meet bijvoorbeeld bekabeling uit, bepaalt de positie en berekent het vermogen van de stroomvoorzieningen. Op basis van deze gedetailleerde informatie kom je tot een definitief plan. Samen met werkvoorbereiders en projectleiders ben je onderdeel van een projectteam. Met zijn drieën draag je bij aan de realisatie van het project. Jij zal daarin vooral bezig zijn met het technisch ontwerp, de projectleider neemt daarin de planning voor zijn rekening en de werkvoorbereider zorgt dat alle materialen beschikbaar zijn.

 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Dat jij er “één van Stolze” bent. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen. 

 • Je hebt een MBO opleiding afgerond in een technische richting;
 • Je hebt ervaring met technisch tekenen in AutoCAD;
 • Je bent communicatief sterk en schakelt makkelijk in je werkzaamheden;
 • Je bent nieuwsgierig en creatief en denkt graag mee in oplossingen;
 • Je bent bekend met de tuinbouw.

Wat wij je bieden

Je werkt samen in een team van gedreven collega's aan uitdagende hightech projecten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, hechten wij veel waarde aan opleiding en ontwikkeling. Naast het bovenstaande bieden wij ook:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel Nederlands als internationaal is; 
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging; 
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met goede sportfaciliteiten.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via 06 23 31 69 01.

Werving & selectiebureau of detacheringsbureau? We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities. Maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat wij ons het recht voorbehouden alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op vacatures, als directe sollicitaties te behandelen zonder dat daar enige vergoeding van onze zijde voor verschuldigd is.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.