Voorman Paneelbouw

Leidinggeven aan een divers team van paneelbouwers op een moderne werkplaats? Solliciteer op de vacature en word onderdeel van ons team!

Wat ga je doen?

Als Voorman Paneelbouw vervul je een centrale functie binnen onze Paneelbouwafdeling en ben je de drijvende kracht achter de productie van op maat gemaakte besturingspanelen, pompkasten en verdeelkasten. Met jouw enthousiasme en deskundigheid werk je als voorman samen met en geef je leiding aan het team, wat resulteert in een soepele en efficiënte productie. Gezamenlijk werken jullie aan uitdagende projecten voor onze klanten. Je bent dan ook nauw betrokken bij de werkzaamheden in de werkplaats en zorgt voor een goede afstemming met de werkvoorbereiding.

Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de kwaliteitscontroles. Vanaf het begin tot het einde waarborg je de hoogste kwaliteitsnormen.

Als technisch expert weet je precies hoe je processen kunt optimaliseren. Uitdagingen schrikken je niet af en je zoekt altijd naar nieuwe manieren om de productie te verbeteren. Jouw toewijding en inzet dragen bij aan het succes van ons bedrijf en stellen ons in staat om hoogwaardige producten aan onze klanten te leveren.

Dit ben jij:

 • Je hebt gedegen kennis van stroomschema's;
 • Je beschikt over leiderschapskwaliteiten;
 • Werkervaring als Projectmonteur binnen de glastuinbouw of Monteur paneelbouw is een pré;
 • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau door opleiding of ervaring;
 • Je hebt affiniteit met de glastuinbouw en voelt je thuis in een gedreven werksfeer;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels. 
 

Dit krijg je ervoor terug:

Wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis; 
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling; 
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het
 • Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT); 
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging; 
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met sportfaciliteiten. 

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en GreenV indoor farming. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact! Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten (Recruiter) via 06-57800663.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.