Voorman paneelbouw

Voor het coördineren van elektrotechnische werkzaamheden aan besturingspanelen en schakelkasten zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman voor de afdeling paneelbouw.

Wie ben jij?

Jij hebt twee rechterhanden, staat bekend als een harde werker en bent in staat om leiding te geven aan onze toppers van de afdeling paneelbouw. Jij gaat altijd voor het beste resultaat, zowel voor de productie als de ontwikkeling van jouw team. Je stelt prioriteiten en schakelt makkelijk in je werkzaamheden, omdat je naast leidinggevend ook meewerkend zult zijn.

Wat ga je doen?

Als aanspreekpunt van de afdeling paneelbouw ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van alle medewerkers van de betreffende afdeling en draag je zorg voor een efficiënte productie. Aan de hand van elektrotechnische tekeningen wordt er gewerkt aan besturingspanelen, pompkasten of verdelers. Per project worden deze onderdelen specifiek op maat ontworpen.
Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Het uitvoeren van de kwaliteitscontrole gedurende het gehele proces vanaf start bouw van de besturingspanelen tot en met de eindcontrole;
 • Het mede uitvoeren van de activiteiten in de werkplaats;
 • Het bieden van  technisch sturing/ ondersteuning aan collega’s op het gebied van paneelbouw met als doel de efficiëntie en kwaliteit van het werk te verbeteren en waar mogelijk kosten te besparen.
 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

 • Een MBO 3 of 4 opleiding richting elektrotechniek/paneelbouw of enige jaren ervaring;
 • Je hebt affiniteit met de glastuinbouw en voelt je thuis in een gedreven werksfeer;
 • Je werkt kundig en precies;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels;
 • Je beschikt over voldoende materiaalkennis en je hebt ervaring met het lezen van CAD tekeningen;
 • Je beschikt over aantoonbare leidinggevende capaciteiten en je bent van nature een teamspeler.

Wat wij je bieden

Stolze biedt jou een fijne werkplek met leuke collega’s. Naast het harde werken wordt er ook gelachen met elkaar. Daarnaast bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 085-2375000 of via de mail werkenbij@stolze.nl. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.