Traineeship naar Calculator

Ben jij enthousiast en leergierig en sta je aan de start van jouw carrière? Ben jij bereid samen met Stolze te groeien en jezelf te ontwikkelen tot calculator? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking waarbij wij je graag meer vertellen over deze mogelijkheid!

Wat ga je doen?

Met een traineeship binnen Stolze leer je het vak terwijl je ‘gewoon’ aan het werk bent. Tijdens dit traject maak je kennis met onze organisatie, de diverse afdelingen, de werkzaamheden, onze klanten en je toekomstige collega's.

In de functie van calculator werk je aan de elektrotechnische basis van een kas die wordt gebouwd of verbouwd. Je maakt een ontwerp en tekent elektrotechnische installaties op de computer. Je denkt mee over technische oplossingen en berekent wat je daar allemaal voor nodig hebt. Je hebt, in samenspraak met jouw collega’s van de afdeling verkoop, contact met de klant over zijn wensen en dit neem je mee in jouw berekening. Uiteindelijk werk je naar een totaaloverzicht toe van alle uiteindelijke kosten voor het project. Ook werk je nauw samen met jouw collega’s van de afdelingen werkvoorbereiding en projectleiding.

Een functie als calculator is veelzijdig en we werken er, door dit traineeship, naar toe dat jij uiteindelijk als adviseur betrokken bent bij het gehele verkooptraject.

Wat je kunt verwachten van dit traineeship:

 • Je leert ontwerpen en het maken van technische tekeningen met het tekenprogramma AutoCAD;
 • Het onderhouden van contact met onze klanten en soms op klantbezoek;
 • Het aanleren van vaardigheden voor het maken van totaalberekeningen;
 • Samenwerken met verschillende afdelingen binnen onze organisatie, bijvoorbeeld over kosten, omvang en hoeveelheden.

Dit ben jij:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding of HBO werk- en denkniveau;
 • Je wilt graag fulltime aan de slag en bent toe aan een (nieuwe) uitdaging;
 • Je werkt gemakkelijk met computers en kent de programma’s van Office 365;
 • Je bent leergierig en geïnteresseerd in de tuinbouw;
 • Het helpt als je wel eens een kas van binnen hebt gezien, maar dit is geen must;
 • Je bent een enthousiaste en gezellige collega die ook van een geintje houdt.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Omdat je een traineeship aan gaat bij Stolze, ziet de start er wat anders uit dan gebruikelijk. Je gaat het bedrijf leren kennen door op elke afdeling mee te lopen en te zien wat er gebeurt. Je gaat de werkzaamheden en technieken leren op de werkvloer. Hier hangen we geen tijdslimiet aan, het gaat er om dat jij je volledig ontwikkeld en uiteindelijk tot je recht komt in jouw nieuwe functie. Fouten maken mag, daar leer je juist van!

Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor 40 uur in de week, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Stolze faciliteert in de nodige cursussen of trainingen waarvan jij denkt dat dit nodig is om je werk goed uit te kunnen voeren;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand, mét fitnessruimte in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten (Recruiter) via 06-57800663. 

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.