Tekenaar Aalsmeer

Heb je enige affiniteit met techniek en/of de tuinbouw? Ben je creatief en ontwerp je graag technische tekeningen waarmee de inrichting van onze installaties wordt bepaald? Geen ervaring nodig!

 
 
 

Als tekenaar bij Stolze Aalsmeer heb je niet zomaar een baan. Je bent technisch betrokken bij kleine tot middelgrote projecten in de tuinbouw. Met de wens van de klant in je achterhoofd werk je jouw ideeën uit. Van schets op je beeldscherm tot concrete tekening voor de productie. Aan jou de taak om de wensen van de klant om te zetten naar een professionele installatie.

Wat ga je doen?

In de functie van Tekenaar ontwerp en bereken je zelfstandig de inrichting van technische installaties in nieuwe of bestaande tuinbouwbedrijven. Je werkt in grote lijnen een project uit tot een concreet systeem. Je werkt dit uit in computerprogramma AutoCad. Samen met je collega’s van de verkoop en calculatie verwerk je alle plannen in een gedetailleerd plan. Uiteindelijk lever je technische tekeningen aan voor de productie. Zij gaan uiteindelijk aan de slag met jouw ontwerp.

Waar jij vandaag mee aan de slag gaat, is afhankelijk van de projecten waar je mee bezig bent. Wanneer je nog niet bekend bent met tuinbouw techniek en/of het tekenen en ontwerpen van installaties, leiden wij jou graag op. Wij gaan jou wegwijs maken in de wereld van tuinbouwtechniek en zullen hier een passend inwerktraject aan hangen. Je komt te werken in een gezellig en kundig team in een open werksfeer.

Waarom jij moet solliciteren

  • Je hebt ervaring met watertechnisch tekenen of bent bereid dit te leren en intern een opleidingstraject te volgen;
  • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding afgerond;
  • Je wilt graag aan de slag met jouw creativiteit en denkt graag mee;
  • Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen de tuinbouwtechniek;
  • Je wilt graag aan de slag bij een stabiele organisatie met doorgroei-en-opleidingsmogelijkheden;
 

Wat kun je van Stolze verwachten?

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team met een gezonde dosis humor;
  • Stolze Aalsmeer kent 14 gezellige collega’s en is onderdeel van Stolze in Maasdijk. Totaal kent het 140 super gezellige collega’s;
  • Wij verzorgen wekelijks de extra vitamines in de vorm van vers fruit;
  • Het Stolze Sportief programma – geïnitieerd vanuit Maasdijk – waarin je samen met je collega’s fanatiek mee kunt sporten;
  • Een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.

Interesse in deze vacature?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Ouwerling-Alkemade (HR) via 0174 – 513 779.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.