Stage opdracht: standaardisatie van elektrotechnische panelen

 

Probleemstelling

De productie van elektrotechnische panelen is met de huidige werkwijze maatwerk voor elke klant. Hierdoor werken we minder efficiënt en dit kost het bedrijf veel tijd in de realisatie van de panelen. We willen sneller, goedkoper en met een betere kwaliteit kunnen leveren door de panelen te standaardiseren.

Wat houdt de opdracht in?

Wij zoeken iemand die technisch inhoudelijk kan kijken naar de inrichting van onze panelen en deze in categorieën gaat indelen. Je gaat aan de slag met het inventariseren van de huidige panelen in combinatie met de verschillende teelten. Door intern en extern onderzoek te doen naar de verschillende soorten teelten en toepassingen maak jij een plan voor een categorisatie.

Je onderzoekt welke categorieën dit betreffen en stelt hier standaarden voor op. Jij speelt een belangrijke rol in dit proces en bepaalt onder andere het formaat van de kasten, standaard onderdelen en eventuele uitbreidingsmogelijkheden. Het betreft vooral een analyserende opdracht met de mogelijkheid om jouw plannen uit te werken in de praktijk.

 

Wat neem je mee?

  • Je volgt momenteel een HBO studie in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je werkt graag zelfstandig en krijgt veel ruimte en vrijheid om deze opdracht tot een succes te brengen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Interesse?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier hieronder. Voor vragen of meer informatie over deze stage opdracht kun je contact opnemen met Daniëlle Ouwerling-Alkemade (HR) via 0174 – 513 779.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.