SHE coördinator

Is het veranderen van mindset op het gebied van safety binnen een organisatie iets waar jij van “aan” gaat? Zoek jij een functie waarbij je naast culture change en het (verder) ontwikkelen van procedures, je ook nauw contact houdt met de medewerkers op de werkvloer? Wij zoeken een nieuwe collega!

Wie ben jij?

Een veilige en gezonde werkomgeving staat bij jou op nummer één. Jij bent iemand die continu op zoek is naar verbeteringen en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.  

Wat ga je doen?

Je brengt alle gerelateerde veiligheids- en milieuaspecten in kaart en maakt medewerkers op een toegankelijke manier ervan bewust hoe ze hier mee om kunnen gaan om (bijna) ongevallen en incidenten te voorkomen. Je bent verantwoordelijk voor het beheersen van de veiligheids- en milieurisico’s en het realiseren van verbeteringen om uiteindelijk die veilige werkomgeving te realiseren. Daarbij zal je starten met een 0-meting; hoe staan wij er op dit moment voor op SHE gebied? Dat gaat van de huidige inrichting tot het maken, borgen en uitwerken van verbeterplannen van de productie tot aan de processen en systemen waar wij op dit moment (nog) niet mee werken. Als SHE Coördinator zul jij regelmatig op de werkvloer aanwezig zijn om je collega’s te adviseren en te trainen op het gebied van SHE. Je volgt de wetgeving op gebied van veiligheid en milieu en stelt bij waar nodig. Je stelt de veiligheids- en milieu procedures en instructies op met proceseigenaren en overige medewerkers en zorgt ervoor dat deze actueel blijven. Je bent (mede) verantwoordelijk voor voorlichting op het gebied van Arbo, Veiligheid & Milieu en je vindt manieren die aansluiten bij de diverse doelgroepen. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO. Je brengt verslag uit over en voert ongevallen-, (milieu & safety)incidenten- en klachtenonderzoek uit zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Jij bent onderdeel van de teams en staat dicht bij jouw collega's: je gaat het gesprek aan en kunt je inleven in de persoon die tegenover je staat. Je voelt je betrokken en staat open voor wat collega's te zeggen hebben. Maar je weet tegelijkertijd wanneer je standvastig moet zijn. Daarnaast kun je collega's coachen en weet je te verbinden.

 • Je beschikt over een afgeronde MVK of HVK opleiding of integrale veiligheidskunde IVK of Management of Safety, Health & Environment;
 • Je hebt kennis van veiligheidsmanagement systemen en ervaring met het uitvoeren en opvolgen van audits en veiligheidsmeldingen;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent een absolute voortrekker in het veilig werken en je neemt medewerkers hierin mee;
 • Je overtuigt anderen vanuit deskundigheid en kan schakelen op verschillende niveaus in de organisatie;
 • Je bent oplossingsgericht en werkt hierin graag samen - je bent daadkrachtig, resultaatgericht en mensgericht; je durft feedback te geven;
 • Je vindt het leuk om een duidelijke bijdragen te leveren aan het verder professionaliseren van de organisatie en jezelf.

Wat wij je bieden

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor minimaal 32 uur in de week, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • 25 vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.