(Senior) Projectleider 

Regel jij projecten van A tot Z en voel jij je thuis in een dynamische internationale omgeving? Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega!

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor tuinbouwtechniek en je hebt kennis van en ervaring met de ontwikkeling en uitvoering van projecten. Je hebt een kwaliteits- en resultaatgerichte houding en je kunt communiceren op elk niveau.

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de oplevering van het project en bent leidend in alles wat daarvoor geregeld moet worden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, werkvoorbereiding en projectleiding van (buitenlandse) projecten. Jij coördineert de projecten in uitvoer en bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, onze monteurs en onderaannemers. De disciplines waar wij ons op focussen zijn Elektrotechniek, Watertechniek, Groeilicht, Automatisering en Klimaattechniek. Je bewaakt de kwaliteit van de uitvoering, de planning en het projectresultaat. Naast alles wat met jouw project(en) te maken heeft, lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling, versterking en professionalisering van de Stolze organisatie.

 
 • Je bewaakt de algehele projectplanningen en draagt zorg voor het financieel beheer, logistieke aspecten, projectadministratie en projectdocumentatie voor de aan jou toegewezen projecten;
 • Je organiseert het project op jouw manier en stuurt je team aan die de engineering en werkvoorbereiding voor jou uit handen nemen;
 • Je schakelt continue met de klant, je collega’s en de monteurs om samen het juiste resultaat neer te kunnen zetten;
 • Je stimuleert de ontwikkeling van monteurs, werkvoorbereiders en andere teamleden: zowel qua vakmanschap en als mens, als collega’s en als onderdeel van het team;
 • Projecten variëren van klein tot groot en van technisch eenvoudig tot complex, maar die uitdaging ga jij samen met je collega’s aan.

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Als ervaren projectleider weet je wat de functie inhoudt. Je hebt ervaring in de kassenbouw, de installatietechniek, elektrotechniek of mechanisatie. De techniek moet je begrijpen maar die zelf in detail kennen is niet nodig. Persoonskenmerken die jou typeren zijn: stressbestendig, besluitvaardig, resultaatgericht, oplossingsgericht en communicatief vaardig Daarnaast vragen we:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een project georiënteerd bedrijf;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een natuurlijke leidinggevende stijl.

Wat wij je bieden

Stolze is een no nonsens bedrijf waarbij hard werken in het DNA zit. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat we plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt. We staan klaar voor de klant en voor elkaar. Die positieve ‘vibe’, die voel je bij ons.
Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.