Regiecoördinator

Vind jij het prettig wanneer geen één werkdag hetzelfde is? Sta je graag in contact met klanten, kun je goed organiseren en coördineren? Lees dan snel verder, wellicht is deze functie wat voor jou!

Wie ben jij?

Jij bent iemand die graag in contact staat met klanten en collega’s van de uitvoering, inkoop en planning. Je hebt enige technische ervaring en je kunt denken vanuit commercieel belang voor de organisatie. Je weet op de juiste toon te communiceren op elk niveau en je komt van nature enthousiast over.

Wat ga je doen?

In deze functie ga je aan de slag met de regieklussen, die vaak niet via onze commercieel technisch adviseurs worden verkocht. Dit betreft zowel watertechniek als elektrotechniek. Je hebt contact met de klant over welke datum we langs kunnen komen om bijvoorbeeld een onderdeel te vervangen of een kleine reparatie uit te voeren. Samen met je collega’s van inkoop zorg je voor de benodigde onderdelen en die van de planning bekijk je wanneer er monteurs beschikbaar zijn en met jouw nieuwe collega’s van de uitvoering bespreek je wat voor werk er ligt en wat er moet worden opgepakt. Je zorgt ervoor dat de klant professioneel en snel geholpen kan worden.


Je dag begint rond de klok van 8 uur in de morgen, altijd met een vers bakkie koffie. Je hebt acties open staan welke je hoopt af te ronden die dag. Maar je weet ook dat er soms prioriteiten voorrang nodig hebben. In de ochtend heb jij overleg met de uitvoerders en dan hoor je wat er binnen is gekomen aan klussen die op korte termijn moeten worden gerealiseerd. Jij neemt contact op met de klant omtrent de wensen en je schakelt met de afdeling planning wanneer de monteur langs kan komen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de beschikbaarheid van materialen. Rond een uur of 17:00 uur sluit je de deuren en kijk je uit naar de dag van morgen.

 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Dat jij er “één van Stolze” bent. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen. 

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma, technische of commerciële richting;
 • Je hebt affiniteit met de tuinbouw;
 • Je voelt je thuis in een dynamische functie en behoudt gemakkelijk overzicht;
 • Je staat graag tussen de mensen en kleurt met iedereen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • In bezit van VCA certificaat is een pre.

Wat wij je bieden

Een afwisselende baan met veel dynamiek en een fijne werksfeer. Dat is waar jij terecht komt in jouw nieuwe functie als regiecoördinator. Daarnaast bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor minimaal 32 uur in de week, waarbij je de mogelijkheid hebt om in overleg flexibel en gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.