Receptioniste/telefoniste (oproepkracht)

Sta jij graag in contact met mensen zowel telefonisch als aan de balie? Word jij ons nieuwe visitekaartje? Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega!

Wie ben jij?

Je bent gastvrij, vriendelijk en maakt altijd een fantastische eerste indruk. Je bent representatief en je hebt de wil om mensen van dienst te zijn. Je bent flexibel en iedereen komt bij jou ‘thuis’ aan de balie bij Stolze. Verder ben je een aanpakker die ook altijd in is voor een gezellig praatje en grapje op zijn tijd.

Wat ga je doen?

In jouw nieuwe functie ben je het visitekaartje van Stolze. Jij bent het eerste aanspreekpunt en je ontvangt bezoekers en collega’s. Je behandelt alle binnenkomende telefoongesprekken en je verbindt door waar nodig naar de juiste persoon of afdeling. Je reserveert vergaderzalen en je verzorgt de in- en uitgaande post. Daarnaast verricht je licht administratieve en ondersteunende werkzaamheden als het inboeken van facturen.

Wij zoeken voor deze functie een oproepkracht. Hierdoor zal het aantal uur dat je wordt ingezet verschillend zijn. 

 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

 • Je hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt enige ervaring als receptioniste / telefoniste;
 • Je bent woonachtig in Maasdijk of directe omgeving (< 20 km);
 • Je bent stressbestendig en kunt gemakkelijk schakelen tussen alle werkzaamheden;
 • Je werkt zelfstandig en kunt goed overweg met computers (outlook, telefooncentrale etc.).

Wat wij je bieden

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daarnaast bieden we:

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring;
 • Een afwisselende functie bij een internationale organisatie;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.