Projectengineer Watertechniek 

Als projectengineer watertechniek houd jij je bezig met het ontwerpen van projecten die verkocht zijn, of nog verkocht gaan worden.

Wat ga je doen?

Als projectengineer watertechniek houd jij je bezig met het ontwerpen van projecten die verkocht zijn, of nog verkocht gaan worden. Je onderzoekt de wensen van de klant, zoekt vraagstukken uit en berekent de benodigde onderdelen voor de installaties. Daarnaast maak je een inschatting over de arbeidsuren, kosten van materialen en eventuele middelen voor het project. Je ontwerpt dit in autocad. Je berekent bijvoorbeeld aan de hand van afstanden en capaciteit de leidingdiameter.

Op basis van deze gedetailleerde informatie kom je tot een definitief plan.

Uiteraard sta je er niet alleen voor in je werk en heb je collega’s met veel technische kennis die jou graag verder helpen in je functie. Ook bezoek je regelmatig projecten op locatie om een goede relatie te behouden met de praktijk, informatie in te winnen en te kunnen leren van collega’s uit de praktijk.

Samen met werkvoorbereiders en projectleiders ben je onderdeel van een projectteam. Als team draag je bij aan de realisatie van het project. Jij zal daarin vooral bezig zijn met het technisch ontwerp, de projectleider neemt daarin de planning voor zijn rekening en de werkvoorbereider zorgt dat alle materialen beschikbaar zijn.

Waarom moet jij solliciteren?

Als projectengineer heb jij gedegen kennis van werktuigbouwkunde en installatietechniek en relevante werkervaring in het berekenen en ontwerpen van installaties. Je stelt prioriteiten, werkt graag in teamverband en schakelt makkelijk in je werkzaamheden. Verder beschik je over:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een technische richting;
  • Je hebt ervaring met Autocad:
  • Je bent nieuwsgierig, analytisch sterk en denkt graag mee in oplossingen;
 

Wat kun je van Stolze verwachten?

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • een uitdagende en afwisselende functie bij een internationale organisatie;
  • een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • pensioenbijdrage volgens de CAO Metaal en Techniek;
  • maandelijkse sportactiviteiten waarbij je je collega’s op sportief vlak kunt uitdagen;
  • een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.

Interesse in deze vacature?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sandy van Slooten (HR) via 0174 – 513 779.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.