Projectengineer klimaattechniek

Word jij enthousiast wanneer jouw technische kennis een belangrijke factor speelt in de realisatie van een mooi tuinbouw project? Denk jij graag mee met technische vraagstukken? Wil jij aan de slag bij een organisatie die plannen maakt voor de toekomst? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren!

Wie ben jij?

Met jouw frisse blik op zaken breng je vernieuwing, denk je in oplossingen en ga je geen uitdaging uit de weg. Als collega ben je benaderbaar en een prettige sparringpartner. Je stelt prioriteiten, werkt graag in teamverband en schakelt makkelijk in je werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als projectengineer klimaattechniek ga je aan de slag met het (klimaat technisch) ontwerpen van projecten die nog verkocht gaan worden of al verkocht zijn. Je onderzoekt de plannen die de klant wenst, zoekt technische vraagstukken uit en verzorgt de inhoudelijke calculatie van het project.

Het ontwerpen doe je in het tekenpakket zoals Autocad, maar ook 3D tekenen met Inventor en Revit is onderdeel van het engineerproces. Voor de calculatie gebruiken we bedrijfseigen calculatiemodellen. Samen met werkvoorbereiders en projectleiders ben je onderdeel van een projectteam. Met zijn drieën draag je bij aan de realisatie van het project. Jij zal daarin vooral bezig zijn met het technisch ontwerpen en calculeren, de projectleider neemt daarin de planning voor zijn rekening en de werkvoorbereider zorgt dat alle materialen beschikbaar zijn. Op verzoek van de verkoop zal je ook technisch betrokken zijn bij verkoopgesprekken en zit je bij de klant aan tafel.

 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Als projectengineer heb jij gedegen kennis van werktuigbouwkunde en installatietechniek. Je hebt relevante werkervaring in het berekenen en ontwerpen van installaties. Je stelt prioriteiten, werkt graag in teamverband en schakelt makkelijk in je werkzaamheden.

Verder beschik je over:

 • HBO werk/ denk niveau en relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met technisch tekenen in AutoCad, Inventor en/of Revit;
 • Je bent communicatief sterk en schakelt makkelijk in je werkzaamheden;
 • Je bent nieuwsgierig en creatief en denkt graag mee in oplossingen.

Wat wij je bieden

De mogelijkheid om te werken binnen een internationale en ambitieuze organisatie.

Daarnaast bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met sportfaciliteiten.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 085-2375000 of via de mail werkenbij@stolze.nl. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.