Projectengineer verwarming

Wil jij graag bij een innovatieve en gedreven organisatie werken? Bewaak jij overzicht als geen ander, kun jij een vraagstuk goed analyseren en ben jij resultaat gericht? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren!

Wie ben jij?

Je bent op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie binnen een internationale organisatie. Je bent proactief en stressbestendig en kunt goed om gaan met deadlines. Je gaat altijd voor het beste resultaat en bent de financiële sparringpartner voor collega’s.  

Wat ga je doen?

Als projectcontroller ben jij verantwoordelijk voor de financiële bewaking en het “in control” zijn van onze lopende projecten. Je werkt intensief samen met jouw collega’s van het projectenbureau en je je schakelt veel met de financiële administratie en het management.

 • Als projectcontroller leidt je onze projecten financieel in goede banen;
 • Je stuurt en motiveert collega’s om de financiële gegevens up-to-date te houden;
 • Je initieert ‘project control meetings’ met de betreffende collega’s;
 • Je rapporteert maandelijks aan het management;
 • Je hebt een sturende en controlerende rol binnen het project en zorgt ervoor dat de projectleider maximale grip heeft op de financiële status van een project;
 • Je analyseert continu de projecten op kosten en stelt prognoses, bewaakt en stuurt bij waar nodig;
 • Je levert een proactieve bijdrage aan het verbeteren van de interne beheersing en interne controles rondom de projecten.
 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Omdat dit een nieuwe functie betreft die ontstaan is vanuit de behoefte om meer controle te krijgen op de financiële gegevens van de lopende projecten, zoeken wij een doortastende en zelfstandige projectcontroller. Wij nodigen je uit om te solliciteren wanneer je resultaatgericht kunt werken, communicatief sterk bent en ook de ‘lead’ neemt wanneer dit nodig is. Je krijgt de ruimte om jouw eigen weg te vinden in deze rol. Zelf initiatief wordt dus zeer gewaardeerd! Wij zoeken een nieuwe collega die bijdraagt aan een succesvol verloop van de projecten van Stolze. Dit alles doe je samen met collega’s onder het motto: alleen ben je sterker maar samen kom je verder. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde HBO opleiding in een bedrijfseconomische of financiële richting;
 • De Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt relevante werkervaring in een projectenorganisatie;
 • Jouw kennis van Excel is uitstekend, je hebt affiniteit met BI en kennis van Syntess is een pre;
 • Je bent een energiek persoon met een “hands-on” mentaliteit die zich thuis voelt in een internationaal opererend en dynamisch bedrijf;
 • Je kunt op diverse niveaus communiceren en je staat stevig in je schoenen;
 • Je bent in staat je belangen te bewaken en anderen hier in mee te nemen en draagvlak te creëren voor verbetering.

Wat wij je bieden

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met ruim 160 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team Stolze een hechte club waar altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo word je met open armen ontvangen en goed ingewerkt. We bieden je naast een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 Adv-dagen op fulltime basis;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 085-2375000 of via de mail werkenbij@stolze.nl. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.