Planner

Heb je graag afwisseling in je werk? Ben je communicatief sterk en zoek je een uitdaging waarin je zowel in contact staat met klanten als de regelende rol op je neemt? Wij zoeken per direct een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Vanuit onze locatie in Aalsmeer ben jij, samen met onze uitvoerder en administratieve medewerker, verantwoordelijk voor de volledige planning van zowel de servicemonteurs als de projectmonteurs. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en helpt hen verder. Jij ziet het als een uitdaging om onze dienstverlening zo goed en gestroomlijnd mogelijk te organiseren voor de klant. Je houdt overzicht en denkt logisch na. Werken als planner bij Stolze is een veelzijdige functie waarin je niet alleen bezig bent met de planning, maar ook met bijkomende werkzaamheden. Regelmatig schakel je met de planner van onze vestiging in Maasdijk en deel je kennis en monteurs indien nodig.

 • Wanneer een klant belt met een storing of defect, sta jij klaar om hen te assisteren. Je vraagt door wat de storing betreft en zorgt ervoor dat de servicemonteur zo voorbereid mogelijk op pad gaat. Technische inhoudelijke kennis is niet vereist (maar als je dit wel hebt, is dat uiteraard een pluspunt);
 • Je draagt zorg over een efficiënte planning en organisatie en bedenkt logische routes voor onze monteurs;
 • Klanten kunnen contact opnemen met vragen zoals: "Mijn pomp is kapot, wat zijn de kosten voor een nieuwe? Kunnen jullie deze ook vervangen?". Dit zoek je graag uit;
 • Je helpt de klant wanneer zij langskomen voor diverse materialen uit het magazijn. Je neemt contact op met leveranciers voor het bestellen van materialen;
 • Je maakt bonnen, doet bestellingen, pakt de materialen uit en slaat deze logisch op in het magazijn.

Dit ben jij:

 • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding afgerond;
 • Jij bent een regelaar en zoekt dingen graag uit;
 • Je bent communicatief vaardig en staat graag in contact met klanten, leveranciers en collega’s;
 • Je hebt gemakkelijk overzicht en denkt logisch na;
 • Je hebt een open persoonlijkheid en je bent in voor een grap en een grol.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Betrokkenheid, groei en respect. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zicht thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 Vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Flexibele werktijden (in overleg);
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een actieve personeelsvereniging.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (Recruiter) via 06 23 31 69 01.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.