Planner

Heb jij graag afwisseling in je werk? Ben jij communicatief sterk en zoek je een nieuwe uitdaging waarin je zowel klantcontact hebt als de regelateur bent? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wie ben jij?

Vanuit onze vestiging in Aalsmeer verzorg jij samen met onze uitvoerder en administratieve kracht de volledige planning van de servicemonteurs. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en helpt hen verder. Jij ziet het als een uitdaging om onze dienstverlening zo goed en gestroomlijnd mogelijk  te organiseren voor de klant. Je houdt overzicht en denkt logisch na. Werken als planner bij Stolze is een veelzijdige functie waarin je niet alleen bezig zult zijn met de planning, maar ook met bijkomende werkzaamheden.

Wat ga je doen?

 • Je helpt de klant verder zodra deze belt met een storing of mankement. Je vraagt door wat de storing betreft en zorgt ervoor dat de servicemonteur zo voorbereid mogelijk op pad gaat. Technisch inhoudelijk hoef je geen antwoord te geven (mocht je wel deze kennis hebben dan is dat mooi meegenomen);
 • Jij draagt zorg over een efficiënte planning en organisatie en bedenkt logische routes voor onze monteurs;
 • Klanten kunnen bellen met een vraag als bijvoorbeeld: “Mijn Co2 meter is stuk, wat kost een nieuwe?” Dit zoek jij graag uit en wanneer je het antwoord weet koppel je dit terug;
 • Je helpt de klant wanneer zij langs komen voor diverse materialen uit het magazijn. Je neemt contact op met leveranciers voor het bestellen van materialen;
 • Je maakt bonnen, doet bestellingen, pakt de materialen uit en slaat deze logisch op in het magazijn.
 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

 • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding afgerond;
 • Jij bent een regelateur en zoekt dingen graag uit;
 • Je bent communicatief vaardig en staat graag in contact met klanten, leveranciers en collega’s;
 • Je behoud gemakkelijk overzicht en denkt logisch na;
 • Je hebt een open persoonlijkheid en je bent in voor een grap en een grol.

Wat wij je bieden

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je zal veel onderweg zijn en krijgt daarom een nette en complete bus met alles erop en eraan, inclusief een laptop en een mobiele telefoon. Ook krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 085-2375000 of via de mail werkenbij@stolze.nl. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.