Paneelbouwer

Wordt jij enthousiast van het bouwen van elektrotechnische hoogwaardige besturingspanelen, pompkasten en verdelers? Wij zoeken een nieuwe collega!

Wie ben jij?

Jij staat bekend als ‘pietje precies’. Je leest aan de hand van een technische tekening wat er van je verwacht wordt en je werkt netjes en secuur. Als persoon ben je positief ingesteld en een doorzetter en ga je er voor om samen met jouw nieuwe collega’s de klus te klaren.

Wat ga je doen?

Als paneelbouwer bouw jij aan de hand van een elektrotechnische tekening een besturingspaneel, pompkast of verdeler. Per project worden deze onderdelen specifiek op maat ontworpen. Via jouw leidinggevende krijg je de taken toebedeeld en aan de hand van een CAD tekening van een verkocht project ga jij aan de slag met het paneel. Je leest de tekening en pakt aan de hand van die tekening de juiste materialen vanuit het magazijn. Omdat je zo lekker bezig bent vergeet je de tijd en merk je op dat het al 10 uur is; tijd voor een bakkie!

Na de pauze ga je in overleg met jouw collega’s hoe je de opbouw verder gaat monteren. Je gebruikt hierbij elektronische componenten als PLC’s, softstarters en computer componenten. Je vindt het prettig om tijdens deze klus ook zelfstandig aan het werk te gaan. Er zijn namelijk nog meer projecten die gedaan moeten worden.

 

Om half 1 is het tijd voor een bammetje en kun je even opladen van jouw interessante ochtend. Na de lunch ga je weer aan de slag met de bedrading in de panelen en zorg je ervoor dat dit netjes wordt weggewerkt. Aan het eind van deze werkdag merk je dat het project bijna klaar is. Samen met jouw collega’s test je de onderdelen. Jouw creatie gaat natuurlijk niet de deur uit zonder het te testen of te controleren. Je krijgt een trots gevoel wanneer je ziet dat alles werkt. Je hebt alles goed gemonteerd! Klasse! Moe maar voldaan rijd je naar huis en denk je aan het trotse gevoel van vandaag. Je hebt nu al zin in morgen.

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

 • MBO 3 niveau richting elektrotechniek/paneelbouw;
 • Je hebt affiniteit met de glastuinbouw en voelt je thuis in een gedreven werksfeer;
 • Je beschikt over enige materiaalkennis en het lezen van CAD tekeningen.
 • Je werkt kundig en precies;
 • Je spreekt goed Nederlands.

Wat wij je bieden

Stolze biedt jou een fijne werkplek met leuke collega’s. Naast het harde werken wordt er ook gelachen met elkaar. Daarnaast bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.