Monteur Elektrotechniek

Ben jij elektrotechnisch onderlegd en toe aan een nieuwe uitdaging bij een groeiende en internationale organisatie? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als monteur elektrotechniek ga jij aan de slag met diverse werkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten in de glastuinbouw. Je verhelpt storingen, pleegt preventief onderhoud en stelt installaties in bedrijf. Uitdagingen en complexe technische werkzaamheden ga jij niet uit de weg! 

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Als monteur elektrotechniek kom jij een enthousiast team versterken bestaande uit gedreven ‘no nonsens’ hoofdmonteurs, hulpmonteurs, projectleiders, werkvoorbereiders, ontwerpers en tekenaars. De vestiging in Aalsmeer is de thuisbasis, van waar je samen met de collega’s in Maasdijk vrijwel het hele land bedient.

Je start om 7:00 uur op “de zaak” of op “de klus” zelfstandig of samen met je collega’s. Jij gaat aan de slag met eigenlijk alles waar een snoertje aan zit. Met jouw technische kennis en ervaring weet jij de wensen van de klant om te zetten in uitdagingen. Je pakt alle voorkomende technische werkzaamheden op, onder andere bestaande uit:

 • het aansluiten van technische installaties zoals schakelpanelen, motoren & pompen;
 • in samenwerking met de hoofdmonteur inregelen van waterunits en ketelhuizen in de kas;
 • in samenwerking met de servicemonteur het in bedrijf stellen van de technische installaties op de computer.

 

 

Waarom moet jij solliciteren?

Je hebt aantoonbare kennis en ervaring van elektrotechniek in de glastuinbouw en kunt goed overweg met verschillende typen klanten. Je hebt passie voor techniek en bent bereid periodiek mee te draaien in storings- en back-updiensten. Je bent leergierig om nieuwe technische kennis eigen te maken om dit vervolgens toe te passen. Verder beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van elektrotechniek;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Rijbewijs B.

Wat kun je van Stolze verwachten?

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een internationale organisatie;
 • De beschikking over een mobiele telefoon en een compleet uitgeruste werk bus van Mercedes;
 • 25 vakantiedagen plus 13 ATV dagen;
 • Stolze is trots op haar 160 medewerkers;
 • Een ontspannen weekafsluiting met je collega’s op vrijdag met een borrel;
 • Maandelijkse sportactiviteiten waarbij je je collega’s op sportief vlak kunt uitdagen;
 • Een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.

Interesse in deze vacature?

Heb jij zin om de projecten van Stolze samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan kijken wij met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Ouwerling-Alkemade (HR) via 0174 – 513 779.

Heb je geen cv klaar liggen, maar wel interesse? Laat ook dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.