Logistiek medewerker

Wil jij aan de slag bij een organisatie die plannen maakt voor de toekomst? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren!

Wie ben jij?

Je hebt een Westlandse mentaliteit, neemt initiatief en gaat je verantwoordelijkheid niet uit de weg. Jij werkt graag in een ordelijk, opgeruimd en overzichtelijk magazijn en voelt je thuis binnen een bedrijf waar er hard gewerkt wordt en waar regelmatig leuke (sportieve) activiteiten worden georganiseerd voor jou en je collega’s.

Wat ga je doen?

Je start jouw werkdag samen met je collega’s en een bakkie koffie in Maasdijk. Je overlegt wat er die dag moet gebeuren en bespreekt hoe je dat als team gaat aanpakken. Jouw dag is snel gevuld met gevarieerde werkzaamheden en je vindt het geen probleem om daarin snel te schakelen. Je verwerkt logistieke orders aan de hand van paklijsten en zorgt ervoor dat alle logistieke verplaatsingen tijdig en correct gebeuren. Je controleert de inkomende goederen op kwaliteit en kwantiteit en signaleert tijdig bij knelpunten/afwijkingen. Je draagt zorg voor de administratie en documentatie van binnenkomende en uitgaande goederen inclusief retour en zorgt voor dagelijkse orde en netheid op de werkvloer.

 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Diploma’s vinden we niet het belangrijkste, wat we wel belangrijk vinden is dat jij collegiaal bent, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, in mogelijkheden denkt en prioriteiten kan stellen. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en VCA basis of bent bereidt deze te behalen.

Wat wij je bieden

Stolze is een no nonsens bedrijf waarbij hard werken in het DNA zit. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat we plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt. We staan klaar voor de klant en voor elkaar. Die positieve ‘vibe’, die voel je bij ons.

Daarnaast bieden we:

  • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
  • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
  • Gezellige en professionele collega’s;
  • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
  • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
  • Een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte).

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 06-57 80 06 63 of via de mail werkenbij@stolze.nl. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.