Hulpmonteur watertechniek

Word jij enthousiast van watertechniek en ga jij geen uitdaging uit de weg?

Wat ga je doen bij Stolze

Jij houdt je onder andere bezig met de aanleg van watertechnische installaties in de glastuinbouw. Je functioneert in deze functie als rechterhand van de Hoofdmonteur en indien mogelijk, voer je af en toe zelfstandig een klus uit. In deze veelzijdige functie, waarin je samen met een Hoofdmonteur op pad gaat, ga jij uitdagingen en complexe technische werkzaamheden niet uit de weg!

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Je gaat iedere dag om 07:30 uur op pad en bent zowel binnen in de kas of schuur als buiten in het veld aan aan het werk. Binnen sluit je bijvoorbeeld de waterunits en mestbakken aan in de waterruimtes en buiten monteer je grondleidingen.

Andere voorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld de montage van nevelinstallaties en het aanleggen van vulleidingen, zuigleidingen en handgietkranen.

Je werkt ondersteunend aan de hoofdmonteur waarbij je steeds meer kennis opdoet van watertechniek en je alle voorkomende werkzaamheden oppakt en eigen maakt. Naarmate je langer meeloopt ga je steeds meer zelf doen en zal je merken dat hoe meer je laat zien dat je het zelf kan, hoe meer vrijheid je van de hoofdmonteur krijgt om de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Op termijn kun je jezelf ontwikkelen tot zelfstandig hoofdmonteur! 

 

Waarom moet jij solliciteren?

Je hebt aanleg voor techniek en je wilt graag nieuwe dingen leren in de watertechniek. Je wilt je graag ontwikkelen door te doen. Omdat er geen specifieke watertechnische opleiding is, leiden wij je graag zelf intern op. Heb je al meer ervaring? Ook dan ben je welkom om te solliciteren. Wij zijn zowel naar een hulpmonteur als ervaren monteur op zoek.

Uiteraard heb je:

  • Passie voor techniek;
  • Affiniteit met de tuinbouw;
  • Rijbewijs B
 

Wat kun je van ons verwachten

Wij zijn pas tevreden als jij doet waar je goed in bent en wat jij leuk vindt. Bij Stolze krijg je alle ruimte om door te groeien. Naast een uitdagende functie met een passend salaris bieden wij:

  • 38 vrije dagen;
  • 130 super gezellige collega's;
  • 52 vrijmibo's per jaar;
  • maandelijkse sport activiteiten;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.

Interesse in deze vacature?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Patrick Piet via telefoonnummer 0174-513779.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.