Financial controller

Ben je een enthousiaste Financial controller met een sterke gedrevenheid, klaar voor de volgende stap in een leidinggevende functie binnen een klein, professioneel en hecht team? Solliciteer op de vacature en word onderdeel van ons team!

Wat ga je doen?

Momenteel hebben wij een uitdagende positie open voor een enthousiaste Financial controller. Als Financial controller ben je verantwoordelijk voor het aansturen, bewaken en beheren van de financiële processen binnen het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de Finance director en werkt nauw samen met andere afdelingen, waaronder de administratie, inkoop en projectmanagement. 

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het coördineren en controleren van de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingsprocessen;
 • Het waarborgen van de volledigheid en tijdigheid van de administratie inclusief het leiding geven aan de financiële administratie (4 Fte);
 • Het opstellen en analyseren van financiële overzichten ten behoeve van diverse stakeholders;
 • Het bewaken van de financiële positie van het bedrijf, het identificeren van risico's en het proactief aanbevelen van maatregelen ter verbetering van de financiële prestaties;
 • Het zorgdragen voor naleving van financiële wet- en regelgeving en interne controleprocedures;
 • Het optreden als aanspreekpunt voor externe accountants, belastingadviseurs en andere financiële professionals;
 • Het actief deelnemen aan projecten op financieel gebied, zoals implementatie van nieuwe systemen of procesverbeteringen.

Dit ben jij:

Je bent een Financial controller die zich thuis voelt in een informele werkomgeving binnen een platte organisatie. Je bent een communicatieve financial die analytisch sterk is, een proactieve drive heeft, zelfstandig kan werken en resultaatgericht is. Je krijgt energie van het samen behalen van resultaten met jouw team. 

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde relevante financiële opleiding op HBO- of universitair niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende financiële functie;
 • Ervaring met het werken met ERP-systemen en gevorderde Excel-vaardigheden;
 • Het vermogen om zelfstandig te werken en ook effectief samen te werken in een team;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van financiën en belastingen.
 

Dit krijg je ervoor terug:

Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Wij bieden een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. 

Het Finance team binnen Stolze kenmerkt zich door een goede en hechte samenwerking met elkaar. Het team houdt daarnaast van een geintje op z’n tijd en daar pas jij uitstekend tussen. Daarnaast bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 Adv-dagen op fulltime basis;
 • Ruimte voor ontwikkeling;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel Nederlands als internationaal georiënteerd is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met gratis fitnessruimte in Maasdijk.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact!
Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten (Recruiter) via 06-57800663. 

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.