Engineer watertechiek

Word jij enthousiast wanneer jouw technische kennis een belangrijke factor speelt in de realisatie van een mooi tuinbouwproject? Denk jij graag mee met technische vraagstukken? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren!

Wat ga je doen?

Als Engineer watertechniek ga je aan de slag met het (watertechnisch) ontwerpen van projecten die nog verkocht gaan worden of al verkocht zijn. Je onderzoekt de plannen die de klant wenst, zoekt technische vraagstukken uit en berekent de benodigde onderdelen voor de installaties. Het ontwerpen doe je in het tekenpakket zoals AutoCad, maar ook 3D tekenen met Inventor en Revit is onderdeel van het engineerproces.

Samen met werkvoorbereiders en projectleiders ben je onderdeel van een projectteam. Met zijn drieën draag je bij aan de realisatie van het project. Jij zal daarin vooral bezig zijn met het technisch ontwerp, de projectleider neemt daarin de planning voor zijn rekening en de werkvoorbereider zorgt dat alle materialen beschikbaar zijn. Op verzoek van de verkoop zal je ook technisch betrokken zijn bij verkoopgesprekken en zit je bij de klant aan tafel.

Waarom moet jij solliciteren?

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond in Technische richting of relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring met technisch tekenen in AutoCad, Inventor en/of Revit;
  • Je bent communicatief sterk en schakelt makkelijk in je werkzaamheden;
  • Je bent nieuwsgierig en creatief en denkt graag mee in oplossingen;

Wat kun je van Stolze verwachten?

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • Een creatieve en uitdagende functie met veel mogelijkheden;
  • Een passend salaris natuurlijk! Hoeveel? Daarover gaan wij graag met je in gesprek;
  • In 2022 betreden we een nieuw bedrijfspand welke van alle gemakken is voorzien;
  • 140 super gezellige collega’s;
  • 52 vrijmibo’s per jaar;
  • Maandelijkse sportactiviteiten en een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.

Interesse in deze vacature?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Ouwerling-Alkemade (HR) via 0174 – 513 779.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.