Commercieel technisch adviseur binnendienst

Vind jij het heerlijk wanneer geen één dag hetzelfde is? Denk je graag commercieel mee en houd je gemakkelijk overzicht tussen alle telefoontjes door? Wij zoeken een nieuwe collega!

Wie ben jij?

Jij hebt een commerciële opleiding, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Je hebt graag contact met klanten en durft je commerciële vaardigheden in te zetten. Jij bent een echte aanpakker die het overzicht niet verliest en focus hebt op handel en kwaliteit.

Wat ga je doen?

Als Commercieel technisch adviseur binnendienst schakel je tussen de klant en je collega’s. Je maakt offertes op, beheert de administratie en geeft advies. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de afdeling verkoop. Met jouw tuinbouwachtergrond ken je de handel en weet je wat er gebeurd in en om een kas. In jouw nieuwe functie ben jij de spil van de afdeling verkoop. Samen met jouw collega van de binnendienst verzorg je het gehele verkoopproces. Je telefoneert en adviseert klanten. Je geeft advies op technisch vlak en je informeert hen over de producten en diensten van Stolze. 

 

Aanvragen van kleine projecten of gerichte werkzaamheden behandel je zelfstandig. Wanneer de aanvraag een groter project betreft draag je het over aan je collega’s van de buitendienst. Ook denk je commercieel mee in mogelijkheden bij een klant en schakel je met collega’s om de volledige service te kunnen bieden voor de klant. Op administratief vlak ben je bezig met het controleren van de facturatie van leveranciers, de offertes van projecten in combinatie met het daadwerkelijk geleverde project. Je bent iemand die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving en er is geen één dag hetzelfde. De dag vliegt voorbij en altijd met een lach en een lolletje!

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Het is belangrijk dat je goed en snel kunt schakelen en flexibel bent ingesteld. In een sales gedreven omgeving ben jij in je element. Verder beschik je over:

 • minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding of HBO werk- en denkniveau;
 • Je ben van nature een teamplayer en het voelt goed om het aanspreekpunt te zijn;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de tuinbouwbranche en/of technische sector;
 • Je voelt je thuis in een organisatie waar hard wordt gewerkt maar ook ruimte is voor gezelligheid.

Wat wij je bieden

Je werkt samen in een team van gedreven collega's aan uitdagende hightech projecten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, hechten wij veel waarde aan opleiding en ontwikkeling. Naast het bovenstaande bieden wij ook:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.