Commercieel technisch adviseur binnendienst

Vind jij het heerlijk wanneer geen één dag hetzelfde is? Denk je graag commercieel mee en houd je gemakkelijk overzicht tussen alle telefoontjes door? Wij zoeken een nieuwe collega!

Als Commercieel technisch adviseur binnendienst schakel je tussen de klant en je collega’s. Je maakt offertes op, beheert de administratie en geeft advies. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de afdeling verkoop. Met jouw tuinbouwachtergrond ken je de handel en weet je wat er gebeurd in en om een kas.

Wat ga je doen?

In jouw nieuwe functie ben jij de spil van de afdeling verkoop. Samen met jouw collega van de binnendienst verzorg je het gehele verkoopproces. Je telefoneert en adviseert klanten. Je geeft advies op technisch vlak en je informeert hen over de producten en diensten van Stolze. Aanvragen van kleine projecten of gerichte werkzaamheden behandel je zelfstandig. Wanneer de aanvraag een groter project betreft draag je het over aan de Technisch Adviseurs. Ook denk je commercieel mee in mogelijkheden bij een klant en schakel je met collega’s om de volledige service te kunnen bieden voor de klant. Op administratief vlak ben je bezig met het controleren van de facturatie van leveranciers, de offertes van projecten in combinatie met het daadwerkelijk geleverde project. Je bent iemand die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving en er is geen één dag hetzelfde. De dag vliegt voorbij en altijd met een lach en een lolletje!

 

Dit ben jij!

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding of HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent van nature een teamplayer en het voelt goed om het aanspreekpunt te zijn;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de tuinbouwbranche en/of technische sector;
  • Je voelt je thuis in een organisatie waar hard wordt gewerkt maar ook ruimte is voor gezelligheid.
 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team bij een internationale organisatie;
  • Stolze is trots op haar 150 medewerkers;
  • Een ontspannen weekafsluiting met je collega’s op vrijdag met een borrel;
  • In 2022 betreden wij een nieuw bedrijfspand welke van alle moderne faciliteiten is voorzien;
  • Maandelijkse sportactiviteiten waarbij je je collega’s op sportief vlak kunt uitdagen;
  • Een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.

Interesse?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Ouwerling-Alkemade (HR) via 0174 – 513 779.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.