Jolanda Emmerik

Administratief medewerkster

Van receptie naar administratie

In 2014 vertelde een kennis dat Stolze op zoek was naar een receptioniste en toevallig had ik net een open sollicitatie verstuurd. Zij vond mij goed bij de organisatie passen en zo is het balletje gaan rollen. Inmiddels zijn we alweer 5 jaar collega's en ben ik doorgegroeid richting de administratie!

Bij mijn sollicitatie had ik al aangegeven dat ik op termijn door wilde groeien richting de financiële administratie en dat is gelukt. Ik werkte 2 jaar met veel plezier als receptioniste toen er een plekje vrijkwam op de financiële administratie. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en nu ben ik samen met een collega verantwoordelijk voor de gehele crediteurenadministratie.

 

Open en toegankelijke sfeer

Het is een zelfstandige functie waarbij we het vertrouwen krijgen om onze werkzaamheden zelf in te delen. Ik vind het daarom een uitdaging om te zorgen dat alle binnengekomen facturen correct worden afgehandeld en op tijd betaald worden.

Hiernaast verwerk ik ook de bankmutaties en houd ik de privé kilometers bij van collega's die hun bus ook privé rijden. Om dit voor elkaar te krijgen zit ik collega's soms flink achter de broek aan. Dit lijkt een straf, maar omdat er een open en toegankelijke sfeer heerst en iedereen begrip voor elkaar en elkaars functie heeft, is het niet erg om te doen.

Met een deadline in zicht, een gezonde werkdruk en een flinke dosis humor op de afdeling voel ik mij heerlijk op mijn plek. Het geeft elke week weer voldoening als op vrijdag de administratie op orde is.

Investeren in opleiding en gezondheid

Ik vind het leuk om te zien dat nieuwe collega's goed worden opgenomen in het bedrijf en dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen. Stolze investeert niet alleen in opleidingen voor haar werknemers, maar ook in de gezondheid. Zo heb ik via het Stolze sportief programma bijvoorbeeld een fitheidstest gedaan en zit ik nu regelmatig op de fiets naar mijn werk!

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.