Sales Support medewerker

Heb jij oog voor details en ben je communicatief sterk? Heb je affiniteit met de tuinbouwbranche en wil jij graag aan de slag bij een groeiende en internationale organisatie? Wij zoeken een nieuwe collega!

Als Sales Support medewerker schakel je tussen de klant en je collega’s. Je maakt offertes op, beheert de administratie en geeft advies. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de afdeling verkoop. Met jouw tuinbouwachtergrond ken je de handel en weet je wat er gebeurd in en om een kas.

Wat ga je doen?

In jouw nieuwe functie ben jij de spil van de afdeling verkoop. Samen met jouw collega van de binnendienst verzorg je het gehele verkoopproces. Je telefoneert en adviseert klanten. Je geeft advies op technisch vlak en je informeert hen over de producten en diensten van Stolze. Aanvragen van kleine projecten of gerichte werkzaamheden behandel je zelfstandig. Wanneer de aanvraag een groter project betreft draag je het over aan de Technisch Adviseurs. Ook denk je commercieel mee in mogelijkheden bij een klant en schakel je met collega’s om de volledige service te kunnen bieden voor de klant. Op administratief vlak ben je bezig met het controleren van de facturatie van leveranciers, de offertes van projecten in combinatie met het daadwerkelijk geleverde project. Je bent iemand die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving en er is geen één dag hetzelfde. De dag vliegt voorbij en altijd met een lach en een lolletje!

 

Dit ben jij!

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding of HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent van nature een teamplayer en het voelt goed om het aanspreekpunt te zijn;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de tuinbouwbranche en/of technische sector;
  • Je voelt je thuis in een organisatie waar hard wordt gewerkt maar ook ruimte is voor gezelligheid;
  • Je spreekt in ieder geval uitstekend Nederlands en Engels. Duits is een pré.
 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zorgen graag goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Naast een uitdagende functie met een passend salaris bieden wij:

  • 145 super gezellige collega’s waarvan 13 op de locatie in Aalsmeer;
  • Goede secundaire voorwaarden in overleg;
  • 25 vrije dagen en 13 ATV dagen maakt 38 vrije dagen in het jaar;
  • Maandelijkse sport activiteiten en geregeld leuke uitjes;
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een adviserende salesfunctie.

Interesse?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Ouwerling-Alkemade (HR) via 0174 – 513 779.

  

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.