Projectleider elektrotechniek

Regel jij elektrotechnische projecten van A tot Z en voel jij je thuis in een dynamische omgeving?

Wat ga je doen bij Stolze

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de planning, werkvoorbereiding en projectleiding van onze projecten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, je bezoekt de projecten en houdt je bezig met de kwaliteit van het werk.

 

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Jij bent de spil in de afstemming tussen de klant en Stolze. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van het project en bent leidend in alles wat daarvoor geregeld moet worden. Je interpreteert en organiseert het project op jouw manier en stuurt je team aan die de engineering en werkvoorbereiding voor jou uit handen nemen. Je bewaakt de algehele projectplanning en draagt zorg voor het financieel beheer, logistieke aspecten, projectadministratie en projectdocumentatie voor de aan jou toegewezen projecten.  

Verder houd jij je als projectleider elektrotechniek bezig met de coördinatie van de projecten die in uitvoer zijn, denk hierbij aan projecten die variëren van klein tot groot en van technisch eenvoudig ‘slim’ werk tot complexe oplossingen. Met jouw oplossingsgerichtheid, punctualiteit en financieel bewustzijn, schakel je continu met de klant, werkvoorbereiders en planning om samen het juiste resultaat neer te kunnen zetten. Hierbij zorg jij ervoor dat zowel de flexibiliteit als de kwaliteit behouden blijft.  

Waarom moet jij solliciteren?

Je hebt aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider of als projectleider en bent in staat om calculaties uit te voeren of ben je bereid dit te leren. Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • gedegen kennis van technische installaties in de glastuinbouw.

Wat kun je van ons verwachten

Wij zorgen graag goed voor onze mensen en zijn pas tevreden als jij doet waar je goed in bent en wat jij leuk vindt. Bij Stolze krijg je alle ruimte om door te groeien. Naast een uitdagende functie met een passend salaris bieden wij:

  • 38 vrije dagen;
  • 130 super gezellige collega's;
  • 52 vrijmibo's per jaar;
  • maandelijkse sport activiteiten;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.
 

Interesse in deze vacature?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis Rhijnsburger (HR) via telefoonnummer 0174-513779.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Persoonsgegevens
Opleiding en werkervaring

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.