Operationeel inkoper

Vind je het een sport om de voorraden op peil te houden door dagelijks bestellingen te plaatsen bij onze leveranciers? En zet je vervolgens je tanden in het bewaken van deze inkooporders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Jij hebt al enige ervaring als operationeel inkoper en bent toe aan een nieuwe stap. Jij presteert goed in een hectische/ dynamische omgeving en vind het belangrijk om de contacten met relaties goed te onderhouden.

Wat ga je doen?

Als operationeel inkoper ben je hét aanspreekpunt als het gaat om inkoop, bestellingen en voorraad. Je zorgt voor een soepele afhandeling van de inkooporders en voor de juiste verwerking van de inkoopadministratie zoals het verwerken van orderbevestigingen. Je vindt het leuk om te communiceren met leveranciers en actief bezig te zijn met tijdige levering van orders. Je signaleert problemen en escaleert zo nodig naar de tactisch inkoper. Daarnaast ondersteun je bij de afhandeling van diverse administratieve taken zoals het toevoegen of updaten van productgegevens.

 

Wie zijn wij?

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Wat zijn de criteria voor deze functie?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een commerciële instelling die in kansen en oplossingen denkt. Herkenbaar? Dan kan dit zomaar jouw nieuwe baan zijn! Verder beschik jij als inkoper onder andere over:

 • een MBO diploma in een commerciële richting;
 • een flexibele en klantgerichte instelling;
 • goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Stel je heldere prioriteiten en communiceert deze duidelijk;
 • Ben je besluitvaardig en neem je initiatief;
 • Ervaring in de tuinbouw is een pré, geen must.

 

Wat wij je bieden

Wij zorgen goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 Atv-dagen op fulltime basis;
 • Een leven lang leren gebaseerd op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega’s;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Vanaf 2023: een nieuw en modern bedrijfspand (met fitnessruimte) in Maasdijk.

Geïnteresseerd? Reageer!

Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sandy van Slooten. Dit kan telefonisch via 0174-513779 of via de mail werkenbij@stolze.nl . Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.