Manager Uitvoer en Realisatie

Stolze groeit en mede daardoor zijn wij op zoek naar een Manager Uitvoering en Realisatie. Ben jij die coördinerende people manager die wij zoeken? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Manager Uitvoering en Realisatie, ben jij de schakel tussen monteurs en onderaannemers, het projectbureau en de klant. Jouw team realiseert, plant en coördineert de uitvoering van projecten en klussen in het veld. Je draagt bij het project te realiseren en coördineert de uitvoering van projecten en klussen in het veld.

Jij stuurt planners en uitvoerders van ons bedrijf aan en zorgt voor een goede relatie met onze monteurs en onderaannemers. Je hebt uitvoerig contact met hen en houdt daarbij maandelijks een toolbox meeting. Tevens ben je eindverantwoordelijk voor de juiste opleidingen, bevoegdheden en voor het veilig werken op locatie voor onze monteurs en onderaannemers. Er is altijd tijdsdruk, maar jij laat je niet leiden door de waan van de dag. Je stuurt op kwaliteit, kostenefficiëntie en nauwkeurigheid en je signaleert tijdig (mogelijke) problemen en lost deze op.

Jouw grootste uitdaging? Gezamenlijk met de overkoepelend manager operations jouw afdeling binnen het bedrijf ontwikkelen tot een professionele organisatie. Jij zorgt ervoor dat de juiste man op het juiste project aan de slag gaat. Je hebt inzicht in de organisatieprocessen en doorziet wat (on)logisch is en brengt de nodige structuur aan. 

Als Manager Uitvoering en Realisatie ben je onderdeel van het MT en geef je leiding aan ongeveer 25 collega’s. Je weet als geen ander goed met mensen om te gaan en een verbindende factor te zijn. Je werkt veel samen met HR en je zorgt ervoor dat voor jouw mensen alles op en top geregeld is.

 

Waarom jij moet solliciteren?

Jij voelt je thuis in een informeel no-nonsens bedrijf en beschikt over de kwaliteiten om mensen te verbinden, motiveren, aan je te binden en te overtuigen. Je handelt vanuit een helicopterview, bent organisatiesensitief en aantoonbaar succesvol in het verder verbeteren en optimaliseren van een organisatie. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van (technische) bedrijfskunde;
  • Ruime ervaring binnen een project georiënteerd bedrijf;
  • Persoonskenmerken die jou typeren zijn sociaal, resultaatgericht en het creëren van synergie;
  • Een coachende stijl van leidinggeven;
  • Een pragmatische en resultaatgerichte instelling;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Kennis van Syntess (ERP systeem) is een pré maar geen noodzaak.

Wat kun je van Stolze verwachten?

Stolze Installatietechniek groeit, zowel in Nederland als internationaal. De opdrachten worden steeds groter. De engineering en technieken worden steeds complexer. Nu is het tijd om ook de interne organisatie mee te laten groeien. En daar hebben we jou voor nodig: een manager gericht op professionaliseren, samenwerken en een schakel tussen diverse facetten van ons bedrijf.

Het van oorsprong familiebedrijf in Maasdijk, met ook een vestiging in Aalsmeer, installeert projecten over de hele wereld en is dé specialist in elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor in de tuinbouw. Van ontwerp tot en met realisatie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Of het nu gaat om een klimaatcomputer of om de volledige integratie van diverse installaties. Ieder ontwerp is anders, wat de projecten uitdagend en complex maakt.

Ook aan de 150 medewerkers wordt gedacht. Zo is er wekelijks een ontspannen weekafsluiting met collega’s op vrijdag met een borrel en worden er maandelijks sportactiviteiten georganiseerd. Ook de personeelsvereniging is erg actief en staan er regelmatig diverse uitjes op het programma.

Interesse?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis Rhijnsburger (HR) via 0174 – 513 779.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.