Manager Projectenbureau

Stolze blijft in ontwikkeling en wegens een nieuwe organisatiestructuur zijn wij op zoek naar een verbindende manager voor ons projectenbureau. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Manager Projectenbureau ben je eindverantwoordelijk voor de engineering en coördinatie van alle projecten die door Stolze worden gerealiseerd zowel in binnen- als buitenland.

Jij stuurt de engineers, projectleiders en werkvoorbereiders van ons bedrijf aan en zorgt voor een succesvolle samenwerking en verbinding met de andere afdelingen. Tevens ben je eindverantwoordelijk voor de standaardisatie in tekeningen & processen en voor de certificeringen van de installaties. Je stuurt op kwaliteit, kostenefficiëntie en nauwkeurigheid en je signaleert tijdig (mogelijke) problemen en lost deze op.  

Jouw grootste uitdaging? Gezamenlijk met de overkoepelend manager operations jouw afdeling binnen het bedrijf ontwikkelen tot een professionele projectorganisatie. Je hebt inzicht in de organisatieprocessen en doorziet wat (on)logisch is en brengt hierin structuur aan. 

Als Manager projectenbureau ben je onderdeel van ons MT. Het projectenbureau bestaat uit ongeveer 20 fte’s. Met het oog op de doelstellingen van groei binnen Stolze worden dit er meer. Je weet als geen ander goed met mensen om te gaan en een verbindende factor te zijn. Je werkt veel samen met de andere afdelingen en je zorgt ervoor dat voor jouw mensen alles op en top geregeld is.

 

 

Waarom jij moet solliciteren?

Jij voelt je thuis in een informeel no-nonsens bedrijf en beschikt over de kwaliteiten om mensen te verbinden, motiveren, aan je te binden en te overtuigen. Je handelt vanuit een helicopterview, bent organisatiesensitief en aantoonbaar succesvol in het verder verbeteren en optimaliseren van een organisatie. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

  • Een afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde en elektrotechniek);
  • Management ervaring binnen een project georiënteerd bedrijf;
  • Persoonskenmerken die jou typeren zijn resultaatgericht, stressbestendig en je hebt een natuurlijke overtuigingskracht;
  • Een coachende stijl van leidinggeven;
  • Een pragmatische en resultaatgerichte instelling;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Kennis van Syntess (ERP systeem) is een pré maar geen noodzaak.

Wat kun je van Stolze verwachten?

Stolze Installatietechniek groeit, zowel in Nederland als internationaal. De opdrachten worden steeds groter. De engineering en technieken worden steeds complexer. Nu is het tijd om ook de interne organisatie mee te laten groeien. En daar hebben we jou voor nodig: een manager gericht op professionaliseren, samenwerken en een schakel tussen diverse facetten van ons bedrijf.

Het van oorsprong familiebedrijf in Maasdijk, met ook een vestiging in Aalsmeer, installeert projecten over de hele wereld en is dé specialist in elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor in de tuinbouw. Van ontwerp tot en met realisatie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Of het nu gaat om een klimaatcomputer of om de volledige integratie van diverse installaties. Ieder ontwerp is anders, wat de projecten uitdagend en complex maakt.

Ook aan de 150 medewerkers wordt gedacht. Zo is er wekelijks een ontspannen weekafsluiting met collega’s op vrijdag met een borrel en worden er maandelijks sportactiviteiten georganiseerd. Ook de personeelsvereniging is erg actief en staan er regelmatig diverse uitjes op het programma.

Interesse?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis Rhijnsburger (HR) via 0174 – 513 779.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.