Internationaal elektromonteur

Heb jij ervaring als elektromonteur in de glastuinbouw en wil je graag internationaal aan het werk?

Wat ga je doen bij Stolze

Als internationaal elektromonteur ben je werkzaam op onze projecten in het buitenland om deze te begeleiden en installatiewerkzaamheden te verrichten. Jij bent tijdens de uitvoering van het project de contactpersoon voor onze klant en zorgt dat het project in goede banen wordt geleid. Hierbij word je ondersteund door een ervaren team van werkvoorbereiders. Vooraf biedt Stolze jou de mogelijkheid om in Nederland een inwerktraject te volgen voordat je naar het buitenland vertrekt.

Hoe ziet jouw werk eruit?

Jouw werkzaamheden als internationaal elektromonteur bestaan voornamelijk uit het installeren, in bedrijf stellen en repareren van installaties op elektotechnisch en soms watertechnisch vlak. Denk hierbij aan klimaatcomputers, ontsmetters, elektro- en watertechnische installaties en klimaatbeheersing. Op de projecten wordt je ondersteund door lokale monteurs en onderaannemers die werkzaam zijn op het project en deze stuur je indien nodig ook aan.

 

Waarom moet jij solliciteren?

Jij bent een gemotiveerde elektro- en watertechnicus en je vindt het leuk om veelvuldig te reizen en vreemde culturen spreken jou aan. Daarnaast heb jij:

  • minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar werkervaring als elektromonteur in de glastuinbouw;
  • goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • rijbewijs B.
 

Wat kun je van ons verwachten

Wij zorgen graag goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wanneer jij jezelf wilt ontwikkelen, krijg je hiervoor alle kans en ondersteuning en gaan wij graag het gesprek met je aan over opleidingen en doorgroeimogelijkheden voor bijvoorbeeld de functie van supervisor. Dan is het vervolgens aan jou om jezelf te bewijzen!

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je goed kunt leven van het werk dat je doet. Wij bieden je daarom naast een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team:

  • een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • telefoon, laptop en/of tablet van de zaak;
  • goed verzorgde reizen van vlucht tot verblijf en vervoer op locatie.

Interesse in deze vacature?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis Rhijnsburger of Liesbeth Vogels (HR) via telefoonnummer 0174 - 513 779.

Heb je geen cv klaar liggen, maar wel interesse? Laat ook dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.