Hulpmonteur watertechniek

Heb jij aanleg voor techniek en werk jij graag met je handen? Ben jij geïnteresseerd in watertechniek?

Wat ga je doen bij Stolze

Als hulpmonteur watertechniek houdt jij je onder andere bezig met de aanleg van watertechnische installaties in de glastuinbouw. Je functioneert in deze functie als rechterhand van de hoofdmonteur en, indien mogelijk, voer je af en toe zelfstandig een klus uit. In deze veelzijdige functie ga jij, samen met jouw ervaren collega's, uitdagingen en complexe technische werkzaamheden niet uit de weg!

 

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Jij gaat iedere dag om 07:00 uur op pad en je bent zowel binnen in de kas of schuur als buiten aan aan het werk. Binnen sluit je bijvoorbeeld de waterunits en meststofbakken aan in de technische waterruimtes en buiten monteer je grondleidingen. Andere voorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld de montage van nevelinstallaties en het aanleggen van vulleidingen, zuigleidingen en handgietkranen.

Dit vak kun je leren zonder de boeken in te duiken, tijdens het werk doe je steeds meer kennis op en maak je alle voorkomende werkzaamheden eigen. Je zal merken dat hoe meer je laat zien dat je het zelf kan, des te meer vrijheid je van de hoofdmonteur krijgt om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Op termijn kun je jezelf ontwikkelen tot zelfstandig hoofdmonteur watertechniek!

Waarom moet jij solliciteren?

Je hebt aanleg voor techniek, je wilt je graag tijdens de werkzaamheden ontwikkelen in de watertechniek en nieuwe dingen leren. Omdat er geen specifieke watertechnische opleiding is, leiden wij je graag zelf intern op. Leren door te doen!

Uiteraard heb je:

  • passie voor techniek;
  • affiniteit met de tuinbouw;
  • rijbewijs B.

Wat kun je van ons verwachten

Wij zorgen graag goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Naast een uitdagende functie met een passend salaris bieden wij:

  • 38 vrije dagen;
  • 130 super gezellige collega's;
  • 52 vrijmibo's per jaar;
  • maandelijkse sport activiteiten;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.
 

Interesse in deze vacature?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Patrick Piet (hoofd vestiging Aalsmeer) via telefoonnummer 0297-749749.

Heb je geen cv klaar liggen, maar wel interesse? Laat ook dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

Persoonsgegevens
Opleiding en werkervaring

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.