Elektromonteur

Voel jij je thuis in de tuinbouw en heb jij altijd de oplossing voor elektrotechnische uitdagingen van de klant?

Wat ga je doen bij Stolze

Als monteur elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten in de glastuinbouw. Je verhelpt storingen en pleegt preventief onderhoud. Als monteur elektrotechniek verricht je in teamverband of zelfstandig diverse montagewerkzaamheden op onze projecten. Het is een veelzijdige functie die aan te passen is naar het niveau dat jij hebt. Je onderhoudt een goede relatie met de klant, collega's en andere bouwpartners door een prettig contact en advisering. Uitdagingen en complexe technische werkzaamheden ga jij niet uit de weg!

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Als elektromonteur kom jij een enthouasiast team versterken bestaande uit gedreven 'no nonsense' hoofdmonteurs, hulpmonteurs, projectleiders, werkvoorbereiders, ontwerpers en tekenaars. De vestiging in Aalsmeer is de thuisbasis, van waar je samen met de collega's in Maasdijk vrijwel het hele land bedient.

Je start om 07:30 uur op "de zaak" of op "de klus" en je verzorgt eigenlijk alles waar een snoertje aan zit. Met jouw technische kennis en ervaring weet jij de wensen van de klant om te zetten in uitdagingen. Samen ga je graag de uitdaging aan en pak je alle voorkomende werkzaamheden op, onder andere bestaande uit:

 • het aansluiten van technische installaties zoals schakelpanelen en diverse motoren & pompen;
 • het in samenwerking met de hoofdmonteur inregelen van waterunits en ketelhuizen in de kas;
 • het in samenwerking met de servicemonteur het in bedrijf stellen van de technische installaties op de computer.

Onder aansturing van de hoofdmonteur elektrotechniek werk je zelfstandig, toon je initiatief en werk je volgens de geldende veiligheidsnormen. De kennis die je bezit breng je graag over op hulpmonteurs, maar zelf ben je ook leergierig om nieuwe technische kennis eigen te maken en te leren van de hoofdmonteur en andere collega's. Samen brengen we de technische kennis van Stolze naar een hoger plan!

Indien je het leuk vindt en avontuurlijk bent ingesteld bieden wij jou ook graag de mogelijkheid om buitenlandse projecten op te pakken en Stolze internationaal te vertegenwoordigen!

 

Waarom moet jij solliciteren?

Je hebt aantoonbare kennis en ervaring van elektrotechniek in de glastuinbouw en kunt goed overweg met verschillende typen klanten. Je hebt passie voor techniek en bent bereid periodiek mee te draaien in storings- en backupdiensten. Verder beschik je over:

 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • de wil om jezelf te ontwikkelen;
 • rijbewijs B;
 • flexibiliteit in werktijden.

Wat kun je van ons verwachten

Wij zijn pas tevreden als jij doet waar je goed in bent en wat jij leuk vindt. Naast een uitdagende functie met een passend salaris bieden wij:

 • 38 vrije dagen;
 • 130 super gezellige collega's;
 • 52 vrijmibo's per jaar;
 • maandelijkse sport activiteiten;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke uitjes organiseert.
 
 
 

Interesse in deze vacature?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via onderstaand sollicitatieformulier. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Patrick Piet (hoofd vestiging Aalsmeer) via telefoonnummer 0297-749749.

Heb je geen cv klaar liggen, maar wel interesse? Laat ook dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

Persoonsgegevens
Opleiding en werkervaring

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.