Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben je commercieel gedreven en communicatief sterk? Heb je affiniteit met techniek in de tuinbouw en wil jij graag onderdeel zijn van een dynamisch en gezellig team? Wij zoeken een nieuwe collega!

Als Commercieel Medewerker Binnendienst schakel je tussen de klant en je collega’s. Je maakt offertes, geeft advies, beheert de administratie en je bent het eerste aanspreekpunt. Met jouw technische kennis en/of tuinbouwachtergrond ken je de handel en weet je wat er gebeurd in en om een kas. De fijne kneepjes kunnen wij jou altijd bijbrengen!

De dag vliegt voorbij!

In jouw nieuwe functie kom jij een gedreven team versterken. Samen met jouw collega's van de binnendienst verzorg je het gehele verkoopproces. Je telefoneert, adviseert en benadert klanten.

Naast dat je advies geeft op technisch vlak geef je klanten ook informatie over de producten en diensten van Stolze. Je maakt offertes en stelt deze voor aan de klant. Aanvragen van kleinere projecten of gerichte werkzaamheden behandel je zelfstandig. Wanneer het een groot project betreft draag je het in goed overleg over aan de Technisch Adviseurs. Wanneer je meer commerciële mogelijkheden ziet bij de klant, schakel je je collega’s in om de klant een volledige service te kunnen bieden.

 

Daarnaast ben je ook administratief bezig met het controleren van de facturatie van leveranciers, de offertes van projecten in combinatie met het daadwerkelijk geleverde project en koop je materialen in. Je bent iemand die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving en er is geen één dag hetzelfde. De dag vliegt voorbij en altijd met een lach en een lolletje!

Dit ben jij!

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding of HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent van nature een teamplayer en het voelt goed om het aanspreekpunt te zijn;
 • Je hebt kennis van de tuinbouwbranche en/of technische sector;
 • Je voelt je thuis in een organisatie waar hard wordt gewerkt maar ook ruimte is voor gezelligheid;
 • Je spreekt in ieder geval uitstekend Nederlands en Engels. Duits is een pré;
 • Je bent bereid om voor netwerkgelegenheden en beurzen ook buiten kantoortijd te werken.
 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zorgen graag goed voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Naast een uitdagende functie met een passend salaris bieden wij:

 • 140 super gezellige collega’s waarvan 13 op de locatie in Aalsmeer;
 • Bij ons geldt afspraak is afspraak;
 • Wij waarderen jou om wie je bent en wat je voor ons doet!;
 • Goede secundaire voorwaarden in overleg;
 • 25 vrije dagen en 13 ATV dagen maakt 38 vrije dagen in het jaar;
 • Maandelijkse sport activiteiten en geregeld leuke uitjes;
 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een functie in de buitendienst.

Interesse?

Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@stolze.nl of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Ouwerling-Alkemade (HR) via 0174 – 513 779.

  

Persoonsgegevens

CV en motivatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.